0 oy
238 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar bu saatte rahatsız etdim kusura bakmayın bebeğim altı aylık olcay yarın inşallah, ama küçükken yeni doğduğu zaman bebeğime De vitamini her gün bi damla vermeye başladım ama bebeğim çok sancısı oldu ve onu ishal etti ya da ben Tecrübesizdim belki sütümden dolayı oldu ben D vitaminini suçladım belkide ondan bu yana hiç vermedim, şimdi. Bebeğim mamayla besleniyor ama çok ama çok zayıf doktora dedim oda dedi mamasını değiştir sabah olsun D. Vitaminini sorcam acaba D. Vitamin eksikliğimi var gözleri altı şişiyor bazen, ve çok zayıf bu D vitamini azlığındanmı acaba bana bi fikir verin
Bebek Ayı 6

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (667 puan) tarafından
Canım belki kullandığın D vitamininden dolayı çocuk rahatsız oldu eğer ki sütünden kaynaklı değilse tabi. D vitaminini bırakma kemik gelişimi için vesaire önemli bir vitamin artı 4. Aydan itibaren de demir damlası başlanıyor bilmiyorum kullanyor musun.D vitamini Bestiron marka öneririm içeriği temiz c vitaminli portakallı olduğu için içiyorlar genelde rahat bı şekilde ayrıca rahatsızlık vermedi bize hiç 
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından

Ok geçmiş olsun. D vitamini çok önemli. Hele ki şu kiş mevsiminde Güneş'ten mahrum kalan bizler için bile. Bir de bebeği düşünün kemik gelişimi için. Diş çıkarmasına, emeklemesine bile etkisi var. 

Devletin verdiği d vitamini dediğiniz gibi bize de yaramadı. Oğlum kabız oldu vsö. 
Çocık doktoru ayrı bir damla ocean twodrop damlasını önerdi. Kabız  yapmıyor. İçeriği temiz.. Bir an önce d vitaminine başlayın. Günde üç damla. 
(253 puan) tarafından
Alttaki arkadaşa katılıyorum. Daha demir damlasına başlanacak. O da yine önemli  devletin verdiği yine yaramadı bize. Bestiron da içeriği temiz. Ayrıca dediğim d  vitamininde ve bu bestironda zeytinyağı var. Bebek rahatlıyor az da olsa.
(112 puan) tarafından
Günde bir damla yanlış bilgi vermeyin
(253 puan) tarafından
Sağlık ocağı da endokrin doktoru da üç dedi. Kafama göre söylemedim, siz direkt bilmişlik etmeyin. Googledan da bakabilirsiniz. Örnek:
2005 yılından itibaren özellikle çocuklarda sık karşılaşılan raşitizmi önlemek için yeni doğan bebeklere 1 yaşına kadar günde yaklaşık 3 damla (400 UI) D vitamini ücretsiz olarak verilir.16 Ara 2020
Kaynak: Florence Nightingale Hastanesi
(112 puan) tarafından
Ürün Faydaları: 50 ml, 1000 damla, Toplam 1.000.000 IU D3 Vitamini, Kullanım Şekli : Yetişkinler için günde 1 oral yolla tüketilmesi önerilir.
(112 puan) tarafından
Ürünün içeriğinde bulunan D vitamini kemiklerin korunmasında, kan kalsiyum düzeyine, kas fonksiyonunun korunmasına, dişlerin korunmasına katkıda bulunur. Renklendirici ve tatlandırıcı içermez. Sprey formdadır. Kullanım Önerisi: Çocuklar için günde 1 oral sprey ya da 3 damla şeklinde tüketilmesi tavsiye edilmektedir.
(253 puan) tarafından
Yetişkinler için günde 1 oral yolla tüketilmesi önerilir...
Çocuklar için günde 1 oral sprey ya da 3 damla şeklinde...
Yetişkin diyor, çocuk diyor ama bebek demiyor. :D :D
Aman okuduğunu anlamayan biri ile vakit kaybetmeyeceğim. Siz bir damla verin.  :D

Konu sahibi de mutlaka bir doktora götürsün bebişi. D vitamini için de test yapılıyor. Eksiklik varsa uygun yönlendirme yapılır. (◍•ᴗ•◍)
0 oy
Profil image (119 puan) tarafından
Canım D vitamini kesinlikle bırakma . Damlayı değiştirebilirsin ama damlaların zararı yok hem bak bebeğim 6 aylık demişsin dişin çıkmaya başladığı dönemdesin.  Diş tamamen D vitamininden ibaret unutma.  Kemik gelişimi için de çok önemli bence ihmal etme 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 427 göst.
2 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sevda alış (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
20 saat önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meleğimmm (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
15 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Candanrüzgar (17 puan) tarafından soruldu
...