0 oy
212 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı

Mrb hanımlar 9 aylık bebeğim emeklemiyor ama kendini döndürüyor döndüre döndüre gidiyor emeklemiyor ama zorluyor kendini sonra yapamayınca ağlıyor mesela yanında oturduğum zaman bana tutunup kalkmaya çalışıyor ağırlığını bana veriyor ben destek veriyorum kalkıyor yürütmeye çalışınca hevesli adım atıyor böylece biraz yürüyoruz birlikte  sizce emeklemeden direk yürür mü böyle durum yaşayan oldu mu çevre baskını çok mesela emekliyor mu yürüyor mü dişi çıktı mı falan çok soran oluyor başkalarının çocuğuyla kiyasliyorlar her çocuğun gelişimi  farklı bunun farkındayım ama gelde anlat bu konuda insanı çok yıpratıyorlar :angry::'(

Bebek Ayı 9
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(247 puan) tarafından
Benim oğlumda emeklemiyor aynısı bizde de var dediğiniz her hareketi yapıyor insanlar emeklemiyor mu aaa neden benim çocuğum yürümüştü falan diyorlar ödül takacağım hepsine bunu istiyorlar anlamadım gitti birde zayıflamış falan diyorlar ay yıldımmmm
(15 puan) tarafından
Kessinlikle öyle çok sinir bozucu bir durum
tarafından
Şu tarz soruları kapatacağınıza editörlüğün verdiği ayrıcalığı kullanıp soru başlığını düzeltebilirsiniz editörler. Kapatmak daha basitinize geliyor sanırım. Saçma sapan postlar dokunmayıp bilgi isteyen postları sırf başlığı açıklayıcı değil diye kapatmayın artık.
(247 puan) tarafından
Onları denetleyen yok canım ondan böyle kafalarına göre hareket ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(560 puan) tarafından
Benmki de 9 aylık dişide çıkmadi emeklemiyoda sürünüyo oda az yani boşver ne derlerse desinler
0 oy
(142 puan) tarafından

Benim oğlum da 9 aylık emeklemiyor. Emekleme pozisyonu alıyor ama her yere sürünerek gidiyor. Ayakta ayaklarını tam yere basamıyor da ayrıca. Diş de yok ortada :) İnstagrama bir bakıyorsun 6 ayda yürüyen 9 ayda koşan bebişler.. :angel: 

0 oy
(354 puan) tarafından
Bizimkide 9 aylık sizinki gibi aynen dişimizde yok daha 
0 oy
(407 puan) tarafından
Oğlumda 9 aylık aynı durumdayız emekleme yok benden tutunup kalkmak istiyo sürünüyor ama hemen pes ediyor dönüyor dişte yok ve uyumuyoruz ne gece ne gündüz iki uyku yapıyor toplam 1 -1,5. Saat sürüyor gece de sayısız uyanıyor sizin bebeğiniz kaç uyku yapıyor acaba 
(15 puan) tarafından
Benim bebeğimde kaç gündür uyku sorunu yaşıyoruz gün içinde bir iki defa uyumaz gecede devamlı kalkar ve sürekli ağlıyor damaklari şişmiş galiba ondan dolayı öyle çünkü öncesinde çok düzenli bir uykusu vardı kaç gündür kendi uyumaz benide uyutmaz ;)))
0 oy
(1,139 puan) tarafından

Bunu bilemeyiz. Direkt de yürüyebilir. Emeklemeye de başlayabilir. Uğraşıp yapamayınca mızırdanıyorsa yapmaya uğraşacaktır. Ona destek verin. Yani köprü nasıl kuruluyor onu gösterin. Kızım köprü kurmaya çalışıyodu tutup o pozisyona getirip göstermiştim bir iki defa. 3 günde çözdü. Sonra 8. Aya girmemizle hem emekledi hem ayağa kalktı. Şuan 9 aylık yerinde durmuyor. Bebeğinize destek verin. Köprü pozisyonunu gösterin. Çok zorlandığı yerlerde destek verinki heveslensin daha çok gayret etsin :) Her bebek farklı. Belki direkt yürüyecek. Belki de bir bakacaksın 3,4 gün uğraşıp emekler. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 557 göst.
0 oy
25 cevap 733 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.
27 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yelda Baki Toprak (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
25 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tutanc (11 puan) tarafından soruldu
...