0 oy
127 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (266 puan) tarafından
Ne zaman geçecek kizlar 

5 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Benim oğlan da ilk lokmayı alır geri çıkartır hoşuna giderse ikinci kaşığı alır.  Öyle birsey mi hiç mi yemiyor acaba ? 

Eline verip yedirmeyi denediniz mi ? Eliyle oynayarak yemek istiyordur belki
-Reklam-
0 oy
(405 puan) tarafından
Benim çözümleri anlatayım :) önüne bir lokma koyuyorum ıspanak dâhi olsa eliyle yemek istiyor bazen yerlere de atıyor ama yiyor. Veya önünde ben de yiyorum hiç onunla ilgilenmiyomuş gibi yapıp sonra ona verince yiyesi tutuyor. Bunlar işe yaramazsa püre kıvamında sevdiği şeyleri veriyorum çünkü diş acısından bazen gerçekten sadece çiğnemeden yutmalık şeyler yiyor. Hiçbir türlü olmazsa vazgeçiyorum bazen yemiyorsa yemiyor çünkü çok zor Allah yardımcımız olsun
0 oy
(191 puan) tarafından
Benim kızımda 10 aylik ve maalesef sizinki gbi 1.5 haftadır ağzına bisey sürmüyor geri cikartiyor yemek istemiyor:((
0 oy
Profil image (613 puan) tarafından
Kız oda birsey mi bnm ki 16 aylık hiç yemiyor resmen aç yaşıyor çocuk. Gözlerimin önünde zayıflıyor eriyor ama elimden birsey gelmiyor.
0 oy
(236 puan) tarafından
Merhaba bebeğim 6 gün sonra 10.ayini doldurcak.2 günden beri bebeğime yeni gelen bir güncelleme var.verdiğim şeyleri ağzından geri çıkarıyor.bu dönemde bunu öğreniyor sanırım önceden severek yediği yemekleri bu dönem ya hiç yeniyor.ya da geri çıkartıyor çünkü dış çıkarma dönemindeyiz.o yüzden sanırım.bu dönemde  muhallebi kıvamında pişirip veriyorum.yemekleri yada muhalebi yapiyorum .ama yine yemek istemiyor.beni emmiyorbu dönem bazı bebekler ya meme reddi yaşıyor yada çok düşkün oluyor ..ben yemek yedirmek için bazen balkondan dışardaki kedilere baktiriyorum,bazen mama sandalyesinde önüne oyalansin diye yemek parçacıkları koyuyoru..o onlarla ilgilenirken ben yedirmeye ugrasiyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
20 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Metemom (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 311 göst.
27 Temmuz 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
...