0 oy
205 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
Oğlım 2 yaşında fakat doğdu doğalı hep beslenmede sıkıntı yaşadık. Pilav olsn makarna alsun katı şeyler yediğinde kusuyor. Yemek istemiyor. Bende mecburen blendırdan geçirip veriyorm. Nasıl alıştırabilirm. 1 yaşından beri alıştırmaya çalışıyorm. Fakat ya az yiyor ya da yediğinde midesini bulandırıp kusuyor. Çok yoruldum. Fikir verirseniz çok sevinirim.... 

2 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Öncelikle bu sorun bir günde duzelicek birşey değil emek ve sabır etmeniz gerekiyor pütürlü şeylere ne kadar geç başlanırsa çocuk için o kadar zor oluyor size önerebileceğim şey mesela köfte yediriyorsunyz diyelim veya makarna bas parmak ve işaret parmağınızın arasına alın ve çocuğunuzun azı dişlerinin oraya koyun çiğnemeye başlayacaktır öğürme sebebi dilinin üzerine geldigi için kaşıkla değilde elinizle verin ona da kendini beslemesi için fırsat verin eliyle yesin. 
-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından
Oğlunuzun bebek ligi nasıldı. Bebekken de kusar mıydı ya da meme mama reddi oldu mu. Bunu soruyorum cunku agbımın oglu da böyle su an 3. 5 yasında yeni yenk yiyor ama hala devam ediyor bazı seylerı gezmeler. Agbımın oglu bebek Ken mama ve meme reddi yaptı mama ıcmedı ıcerse kusardı, ek gıdaya gectık yine aynı kusmaya basladı sonrasında tabı aklı yetmeye basladı yedıkce kusunca psikolojik olarak yersem kusarım diye yememeye basladı puturlu yemedi kolaya kactı. 
(8 puan) tarafından
Bende benzer durumları yaşadım inşallah geçer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 428 göst.
0 oy
3 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 367 göst.
...