0 oy
166 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,070 puan) tarafından

Elinden bi şeyi aldığımız da mesela bugün cımbız vardı elinde tehlike oldugu icin elinden aldım ve güzelce aldım yani kızmadım bile.

 Avazi ciktigi kadar bağırıp ağladı sonra kendini yere attı yerde ağladı. Kucagima aldım dikkatini dağıtmak ve avutmak için. Inmek istiyor kendini geriye atıyor. 
Yapma kelimesini kullanmamaya çalışıyorum ve bağırmıyorum kesinlikle. Ama istemedigi bi sey olunca çıldırmış gibi ağlıyor susmuyor.
Bazen çizgi film izliyor. Mesela yarim saati dolunca tvyi kapatiyorum. Susmamak uzere aglamaya baslayip kendini yere atıyor.
Parka götürdüm beşikte sallandı indirdim eve gitmek icin aksam oldu oglum evimize gidelim diyorum eve gidene kadar kucagimda bagirarak ağladı.Parktan gitmek istemedi.
 Yani son 1 aydir böyle ondan once boyle degildi. Bu 2 yaş krizi mi ne zaman geçiyor?
Bebek Ayı 22 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından
Küçük kardeşi varmı canım 
Profil image (1,070 puan) tarafından
Hayir canm tek çocuk
(44 puan) tarafından
İlgi göster onunla oyna canım ben yapamıyorum üç aylık bebeğim var ikisine zorla bakıyorum
-Reklam-
0 oy
(6,402 puan) tarafından
Evet canim benim oğlumda da bu tarz şeyler var suan 28 aylık böyle zamanlarda kendinizi anlatmaya çalışmayın sessizce onu izletin yanında olduğunuzu bilsin o zaten sakinleşince kendi gelir ben artık oyle yapıyorum mesela geçen gün yarım saat krize girdi oturdum yere onu izledim o ağladı cirpindj sakinleşince geldi kucagima sevdim okşadım sakinleşince anlattım ona . Zor günler ama illaki geçecek 
Profil image (1,070 puan) tarafından
Artk bende oyle yapiyim bari. Teşekkür ederim yorum icin.
...