0 oy
274 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

 başındaki şey ne olabilir perşembe günü randevu aldım gidicem büyüdükçe oda büyüyor sağlık ocağında gösterdim doktor dedi iki ay falan gözlemle büyürse götür bi uzamana göster 
Bebek Ayı 5
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Yağ bezesine benziyor 
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim kızımında sağ kaşında var doktor dermoid kist dedi plastik cerrahisine yönlendirdi bugün yatış yaptık yarın sabah ameliyat olacak Allah'ın izniyle inşallah. Anne karnında oluşan doğuştan gelen iyi huylu bir tümörmüş.
(17 puan) tarafından
İlk hangi bölüme götürdün
(205 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm o bu benlik bir durum değil dedi gözüne yakın olduğu için göz doktoruna gönderdi o da bu dermoid kist bunu plastik cerrah alır dedi plastik cerrahi ye gönderdi. Sizdeki şişlik sabit mi yoksa üzerine dokununca hareket ediyor mu ?
(17 puan) tarafından
Hareket ediyor eleyince
(205 puan) tarafından
Siz yine de kısa bir zamanda çocuk doktoruna götürün bir ultrason ile bakıyorlar inşallah sizin ki yağ bezesidir benim kızımın kaşındaki kist çok fazla hareket etmiyor.
(17 puan) tarafından
İnşallah rabbim sizede şifa versin inşallah
(205 puan) tarafından
Amin inşallah sabah 7 buçukta ameliyata girecek Allah'ım sağlıkla girip çıkmayı nasip eder inşallah. İnşallah sizinki de ameliyata girmeden geçer.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
27 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Naciyeylmz (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
16 Eylül 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Tahsin_ feride (12 puan) tarafından soruldu
...