0 oy
120 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (20 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar aile apartmanında birde erkek çocuklarının olduğu park olmayan bir mahallede oturuyorum yanliz basima riskli gebelik gecirdim surekli cocuk komşu gurultusune maruz kaldım yazın gece 12de 1 de gurultu kesiliyordu surekli top sesi ve komsularimin bagirtili seslerini duyuyordum hayır hamile oldugumuda biliolardi sonra güzellikle uyardim birseyler hazirladim verdim kis ayindayiz hava güneşli olsa yine aynı simdude uykusuz yorgunum birde aşırı gazlı bebek tek büyütüyorum kaynanam yan tarafta destek olmaz zaten olamazda yatalak engelli hasta bakio oda surekli esim yokken gündüz 2 saatte bir bahcede odun kiriyo odun depolarida var musait yer araclarida var günde 3 kere çıkar enaz sabah bide öğlen tam uyuma dinlenme saatleri çocuklar bitio akabinde bide o çocuk uyuyo haliyle tam Bn uyuyacakken o gürültüler uyardim eşimde uyardi akşam geldiğinde yatdim etti banamisin  demio komsularda çocuklarda yine aynı Bn napmaliyim bide şimdi migren çıktı gürültüden basim catlio oan duramiom ayakta donuo uykuya hasretim iyice güçten dustum sinir stres hak getire bide emzirme döneminde zaten kimse yardım etmedi beklemiyorum da tek büyütüyo herkes ama köstek olmasınlar diyorum napmaliyim?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(49 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Çok zor. O kadar uyarmışsınız, dinlemiyorlarsa geriye tek çare kalıyor. Taşınmanız gerek. Ev size aitse ya evinizi satıp başka bir yerde ev alın ya da evinizi kiraya verip başka bi yerde kirada oturun. Tek çare o mahalleden taşınmanız. 
(20 puan) tarafından
Ev esimin babasinin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
7 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nazli28 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 579 göst.
0 oy
2 cevap 358 göst.
14 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betüş efe (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 488 göst.
18 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysnil (267 puan) tarafından soruldu
...