0 oy
169 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından

6 aylık bebeğim var. Doğduğundan beri ağlar. Kolik sandım ama hala aynı doktor 6dan sonra düzeliyor dedi hani neden olmuyor. Baktılar bişey yok dediler. Çizgi açınca izler sonra kapatırım alışmasın diye çok çok az açarım arada. 

Bilmiyorum ne yapsam gece 12 de yatar sabahın köründe uyanır.  Zaten ben artık kendimi tanımıyorum gözler filan şiş. Korkum şu ki 

Bu çocuk ne zamana kadar böyle aglicak herşeyden.

Sanki hep böyle olacak gibi hissediyorum :'(

3 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Benimde oglum oyleyli hem kolik hem alerjisi vardi. Sen alerji testi yaptirdin mi? Bir de malesef boyle aglayan cocuk hep bu sekilde devam ediyor oğlum 3 yasina girecek hala agresif sinirli ağlak bir çocuk 
(95 puan) tarafından
Yandık desene :(
Hayır götürmedim. Mesela büyük olsa derim yalandan ağlıyor ama küçük ya neden boşa aglarki
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Kırkı çıkınca durur dediler durmadı üç aylık olunca geçer dediler geçmedi altı aylık olunca geçeceğini düşünüyodum geçmedi şu atak bu atak dedim olmadı şuan sekiz aylık hala aynı asla durmaz kucaktan inmez hiç biseyden memnun olmaz oyuncakla oynamaz alerjidir dedim test yaptırdım temiz çıktı :)) 

Hedefim bir yaş artık bakalim ozaman n'olacak hamileyken bile pskiyatir ilaçları kullanmak zorunda kalan biriydim düşünün nekadar zorlandigimi çok ağladım çok daraldim ama alışıyorum artık 

İlk çocuğum 15 yaşında onu hiç aglamiyo bu çocuk diye doktora götürmüştük doktor gülmüştü daha ne istiyorsun diye o öyleydi bunu böyle verdi rabbim yapacak bişey yok günler su gibi akıp geçiyor çizgi filim açıyorum daraldikca onu bile kucağımda izliyor düşün :) 

Biraz sabır tevekkül bu günlerde geçecek inşallah 
(95 puan) tarafından
TV kötü
Yürüteç kötü
Bazı ninniler iyi değil ...
Ki daha neler neler.
Hepsi kötü ise neden varlar. Bebeklere onlar bile yasak olunca çıkılmaz bı yol oluyor ve mecbur cizgide izletiyorum yurutece de koyuyorum bunlarla ortalama bı 10-15 dakka duruyor. Senin çocuğun Allah bağışlasın 15 yaşında oda yardım edebilir aslında. Bende kimse yok akşama kadar ev işi yemek kişisel bakım ve bebek
Allah yardım etsin hepimize. Benimde hedefim yürüme zamanının gelmesi :)))
(124 puan) tarafından
Eşim işte kızım okulda tüm gün basbasayiz kızım okuldan geldikten sonra yapıyorum işlerimi yemeğimi faydası var illaki ama oda bıktı:))
Ya ben inanmıyorum su zararlı bu zararlı laflarına hepimiz yurutecte ve TV karsisinda büyüdük bizde isteriz hiç baktirmayalim ama durmuyor inan yüzüne bile bakmıyor bazen TV'nin okadar huysuz o yüzden takılıyorum herkes yaşadığını bilir biz hedeflerimize odaklanalim :)
(142 puan) tarafından
Ymn edrm bende oyle kirki ciksin 3 ay olsn 6 ay olsn  yok gaz yok atak hep kucakta miz miz adini circir bocegi koydum haha. Walali kucakdan inmior istyor ewi odayi gezek gne nizmiz suan 5 ayligiz bakalim ne olcak alerji testi aklimda bnmde acaba bseymi wr die onuda cock doktrunami gtrcez ordami bakilyo
(95 puan) tarafından
5 ayliksin hala ağlıyor bak benimkide 6 aylık sürekli mızmız. Kucak istiyor alıyorum durmuyor illa yürütecem. Böyle olunca da zmaan pek geçmiyor sanki.
(142 puan) tarafından
Yurutmek derken bebegnizmi wllahi maasllah hmen yuruck bu annesi.bizimki ancak donmeyi ywas yawas ogrenyo
(95 puan) tarafından
Yürütecem dediğim ahh keşke yuruseydi.
Ben kollarını tutuyorum yürütüyorum:))))
(142 puan) tarafından
Wllahi gne iyi bnmki adim atmaz ah biz anneler hemen buyusun istiyoruz bebeislerimizn
(124 puan) tarafından
Çocuk doktoru alan açıyor alerji bölümüne direk gidilmiyor
0 oy
(113 puan) tarafından
Uyaran fazlalığı olabilir. Telefon, televizyon, gürültülü ortama maruz kalıyor mu? Eşinizle huzurlu, uyumlu bir ilişkiniz mi var yoksa tartışma ortamında mı kalıyor? Sizin ruh haliniz ne durumda stresli misiniz? Bebekler çok çok hassaslar, her şeyden etkileniyor, her şeyi hissediyorlar. Bu dediğim unsurları bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. İnşallah sakinleşir yavrum, kıyamam. Rabbim ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah. 
(95 puan) tarafından
Rabb'im sizden razı olsun inşallah.
Dualarınız için çok sağolun. Evet eşimle bı tartışmam olmuştu ve bu doğduğundan beri stresliyim sinirliyim biyerde gidince iyi geçiyor. Ama evde ağlıyor.

İlgili sorular

...