0 oy
107 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (20 puan) tarafından
23 günlük bir bebeğim var.Emziriyorum.Acaba göğüs pompasina ihtiyacım olur mu? Biberon kullanmaya korkuyorum açıkçası emmeyi bırakırsa diye.Emziren anneler sizin ihtiyaciniz oldu mu göğüs pompasına şu an elimde manuel bir tane var ama çok eski.Hangi durumda göğüs pompasına ihtiyacim olur acaba?

3 Cevaplar

0 oy
(160 puan) tarafından
Ben arkadaşımın makinasını kullandım işime yaradı  bebeğin yanında olamicaksaniz bı sure sonra lazjm olabilir çalışacaksaniz falan, sütüm az geliyo deyip arttırmak için kullanılabilir veya sütüm fazla geliyo sağıp biriktirip kullanmak istiyorum derseniz kullanılabilir. Biz hastanede yattık emzirme yasaktı sagarak verdim elim ayagim oldu makina öncesinde sütüm az diye sagdim powerpumping yaparak ise yaradı en azından sagdigim sütleri akşam üstü huzursuz olunca icirdim ama çok arttığında buzluğa attım ek gıdaya başlayınca corbalarina kullanırım diye 
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Ben lansinoh un manule pompasını kullanıyorum çok da memnunum. Bana sorarsanız elektrikliye o kadar para vermenin manası yok. Bebeğin daha çok küçük ve muhtemelen sütün ona fazla geliyodur. Ama büyüyünce malesef yetmiyo. Şimdiki aklım olsa doğumdan itibaren fazlasını stoklardım. Geç başladım stoklamaya ama yine de çok işime yarıyo. Bazen mamasına katıyorum bazen dışarı çıkarken kullanıyorum. Yakında ayaklanıp dışarı da çıkmak isteyecek işte o zaman tam bir kurtarıcı olacak eminim ki. 
(20 puan) tarafından
Peki çok uzun süre kullanılıyor mu sütler yani ileride büyüdüğünde kullanabileceğim kadar çalışmayı düşünmüyorum bu arada hep bebeğimle olacağım
(91 puan) tarafından
Eğer - 18 derece ve altında bir dondurucuda muhafaza edeceksen 1 yıl a kadar kullanabilirsin. Osman gönülal inst youtube kanallarından takip etmeni tavsiye ederim mükemmel bi doktor aklına takılan bütün soruların cevabı bu adamda var emin ol.
0 oy
(171 puan) tarafından
Bende çalışmıyorum hep yanındayım ama yine de ne olur ne olmaz diye kardeşimin vardı ondan almıştım. İyi ki almışım mastit olmuştum ve sürekli sütü sagmam gerekti çok çok lazım oldu. Böyle durumlar da sütü sağmak boşaltmak gerekiyor. Bence almalısın. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
9 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Atesbocegi (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
13 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nazendece (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
28 Mayıs 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Brf.... (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 383 göst.
4 Eylül 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melekim (102 puan) tarafından soruldu
...