0 oy
154 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (250 puan) tarafından
Merhaba. Kızım 26 aylık. Artık memeyi biraktirmayi dusunuyorum ama kararsızım. Isten gelince yapışıyor ve saatlerce emmek istiyor resmen. Emerek uyudugu icin ben isteyken başkasının uyutmasina da izin vermiyor. Bu sefer de iyice huysuzlasiyor. Bazen çok bunaldigimi hissediyorum ve artık zamanı diye dusunuyorum ama bazen de emdiği yere kadar emsin bırakmasın istiyorum. Yani vicdanen kendime kabullendiremiyorum sanirim biraktirmayi. Ki diger sorun da nasil yapacağım? Farkli farkli bir suru şey duydum. bisey sürüp tiksindirmek, korkutmak gibi. Ben istiyorum ki konusup artik meme yok falan diye güzel bir şekilde biraktirmak ama kızımın bunu hiç niyeti yok. 
Bebek Ayı 26

1 cevap

0 oy
(380 puan) tarafından
Ben ilk oğlumda bırakmaya niyet edip 3 gün daha emzirmistim.. Birkaç gün istedi huysuzlandi, istediği zaman meme yok ağrıyor vs dedim vermedim. Sonra unuttu.. Güzel su bardakları oluyor çocuklar için meme istediği zaman onlarla ayran yada su vermeyi denesen.. Yada pekmezli su.. Meme artık yok, çok acıyor, sen büyüdün artık gibi konuşsan.. Gündüzleri huysuzlanirsa parka falan götür unutturmaya çalış canım. 
(250 puan) tarafından
Guzel su bardaklarindan almıştım. gun içerisinde oyunla mesgulse falan hiç gelip istemez. bardaklarini alir birseyler icer. Ama ne zaman ben oturursam da görsün koşarak gelip başlar meme diye. Surekli konusup artık meme gitsin, sen büyüdün, meme acımış gibi cümlelerle unutturmaya çalışıyorum ama hiç oralı bile değil. Sanki ben konuştukça daha çok yapisiyor. Oglen uyku vaktinde işte olduğum için babasi uyutmaya calisiyor ama cok nadir yorgun düşüp uyuyakalıyor. oglen uyumayınca da ben işten dönünce daha bi yapışıyor emip uyumak için
(380 puan) tarafından
Alışkanlık sanırım biraz.. Yaş ilerledikçe zor oluyor bıraktırması.. Bu konuda en büyük destekçin eşin olmalı.. Birkaçgün o uyutmalı..seni görürse yine başa dönersin..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 349 göst.
0 oy
5 cevap 358 göst.
24 Ocak 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Gmzylcn (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
6 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mkr (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
30 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gebe44 (334 puan) tarafından soruldu
...