0 oy
295 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (5 puan) tarafından
Aylık veya 3 aylık iğne olmayı düşüyorum bayanlar hap unuturum ben bide ilaç içmeyi sevmiyorum sprialde korkuyorum kayar tutmaz diye iğne hakkında bilgisi olan varmı kilo yapar dediler ama zayıfım zaten çok gözüme görünmez kilo yapması başka sagliksal sorun oluşturur mu

3 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Adet düzensizliği yapıyor kilo alımı oluyor 1 yıl kullandım aylik iğneyi kilom çok oldu ve adet 1 yıl içinde 3 defa anca adet gördüm bir oldum 8 ay gelmedi bir ay sonra bir daha geldi baya bir sıkıntı olmuştu adet olamadığım için  
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
İki ay önce vuruldum üç aylık ignelerden vurulduktan iki hafta sonra üç hafta hiç kesilmeyen kanamam olmustu ardından iki aylık lekelenmen oldu şuan kesildi gibi gibi. Bulantım oldu karın ağrım oldu sistim hamile gibi dolaşıyordum etrafta. Sanırsam kilo aldım ama bende çok zayıf olduğum için kilo alimim belli olmuyor zaten kilo almayı çok istiyorum gelecek ay yine asi olacagim sırf kilo almak için:D bide uzun bir süre adete görmek istemiyorum:D kadın dogumcudan randevu alacağım kan değerlerime rahim içime baksin herşey yolundaysa uzun bir süre kullanacagim inşallah.
0 oy
(693 puan) tarafından
Ben ikinci 3aylik ignemi de oldum 6aydir regl olmuyorum.kimisini sinirli yapiyormus regl olmayinca ama beni yapmadi( biraz agresif bir yapim oldugu halde). Gerci emziriyorum da belki regle onun etkisi de vardir.

Kimilerinde de ara kanamalar yapma ihtimali varmis.

Cok fazla uzun kullanim onerilmiyor ama hormonlari cok etkiledigi icin. Ben de 1, eenn fazla 2 sene kullanir birakirim diye dusunuyorum.

Kilomda sabit bu aralar ne aliyorum ne veriyorum. Kendimden ornek vererek anlatmak istedim.

Bunlar 3 aylik ignenin etkileri, aylik igneler farkli midir bilemiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 498 göst.
0 oy
0 cevap 176 göst.
...