0 oy
178 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (22 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sütten kesildi bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır Aptamil veriyorum ama pek yaramior gibi birazda kabız yapior en iyi hangisi kilo aldiriolar hangi bebek mamasını önerirsiniz cevabınızı şimdiden bekliyorum güzel annelerim
Bebek Ayı 3
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(504 puan) tarafından
Aptamil bizde de çok gaz yaptı Bebelac Gold kullandık güzel kilo da aldı gaz da yapmadı 
-Reklam-
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Biz yaklaşık 20 ay boyunca SMA optipro kullandık. Gaz döneminde ise SMA comfort gazı bariz bir şekilde azalttı. Ancak bunun yanı sıra biogai bağırsak düzenleyici kullanıyorduk diye hatırlıyorum. Ek gıda döneminde maflor probiyotik kullanmaya başladık probiyotikli olduğu için kabızlık yaşamadık. Mesela bizde maflor daha çok işe yarıyordu gözlemlerime göre. Mamanın kilo yapması kabız yapmaması bebekten bebeğe değişir tabi. Küçük boy alarak denemeniz gerekli.
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Sma comfort gaz ve kabız yapmıyor. 
0 oy
(61 puan) tarafından
Kızım kolikti smayla başladık kabız yaptı hipp önerdiler bir yudum alınca ogurmeye ardından kusmaya başladı tadini sevmedi. Doktor önerisiyle golden goat kullandık çok memnun kaldım gaz problemini daha aza indirdi tadı kokusu içeriği güzel bir mama isterseniz deneyebilirsiniz. Her bebek her mamayı yemiyor ve yaramıyor malesef inşallah size uygun mamayı bulursunuz:) 
0 oy
(172 puan) tarafından
Bebelac kullanıyorum gold olmayandan hem emziyorum hemde mama veriyorum güzel kilo alıyor her ay 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
29 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gizem Demir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 273 göst.
0 oy
4 cevap 305 göst.
...