0 oy
193 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3 aylık sünnet olucak nasıl geçiyor sünnet sonrası ne zaman iyileşir zor mu oluyor taktik verin ilk bebeğim ve çok tedirginim

5 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Gecmis ulsun. Cnm ben oğlumu 4 günluken sunet etim iki günde ileşti. Oğlun kucuk uldugu icin hemen ileşir yeterki çok dikaet et enfeksyon kapmasin 
-Reklam-
0 oy
(278 puan) tarafından
Bizde tam üç aylık sünnet olduk ilk gün bir kaç kez çişini yaparken biraz ağladı ikinci gün daha iyi geçti bir hafta sonra baya iyileşti yanında karton bardak büyük boy bebek bezi götür her altını değiştirdiğinde bardağı değiştir kremi sür sünnet yeri ödem olur şişer korkma çok geçmiş olsun
0 oy
(2,257 puan) tarafından
En fazla 1 haftaya iyilesmis olur. Ilk gun karton bardagi kesip koyabilirsin bez icine yapismamasi icin. Birde agri kesici mutlaka kullan. Merak etme sandigindan daha kolay geciyo.
0 oy
(68 puan) tarafından
Biz de tam 3 aylıkken sünnet olduk, korktuğum kadar olmadı. Ilk gün biraz nazlıydı. 2 gün calpol kullandık. Bize krem verilmedi, bir hafta batikon kullandık günde birkaç kere. 

Bide 6 gün boyunca karton bardak kullandik bu espresso bardağı diye geçiyor  4 oz ölçüsünde. Ilk zamanlar her altı açıldığında bi tedirgin oldu korkuyordu ama sonra unuttu. 
Hem bardak olduğu için hem de acımasın diye kucağımızda dikkatli tuttuk
 1 haftada baya iyileşti 2 hafta sonra da dikisler düşmeye başladı. Başlarda şişkinlik ve kızarıklık, etrafinda beyaz tabaka ve hafif akıntı gibi seyler, bir de lokal igne sebebiyle testislerinde morluklar oldu ama zamanla geçti. 
0 oy
(2,205 puan) tarafından
his strese gerek yok ne kadar ufaksa o kadar cabuk atlatir.klipsli mi yaptiracaksiniz dikisli mi? 

biz klipsli yaptirdik 15gun sonra hicbiseyi kalmamisti.sunnet isleminden sonra uyusukluk ilk gectiginde aglayabilir telaslanmayin sefkat gosterin ilaclarini kullanin zeytinyagi veya kantaron yagi pipisinin ucuna damlatirsaniz idrar yanmasi daha az olur.sonucta cerrahi bi operasyon gecirecek sunnet deyip kucumsuyoruz sefkat ilgi daha fazla ihtiyaci olacak.ben 6saatte bir ilac verdim 2gun.ama kuzenim mesela agladikca emzirdi hic ilac vermedi.tercih sizin doktorunuz onermesini yapar zaten.allah sifa versin simdiden.sunnet sonrasinda kaka bulasirsa ne olur diye doktora sormayi unutmayin ilik suyla yikayabilirsin ama doktordan duymayi istiyo insanlar ve illa o kaka bulasiyo :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
4 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ayse45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
26 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Duyguxs. (32 puan) tarafından soruldu
...