0 oy
180 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanımlar merhaba 

Oğlum 50 günlük memeden hiç ayrilmiyor gece gündüz hep memede çişini takip ediyorum günde 8-10 arası yapıyor ama yine de doymuyor olabilir mi fikri olan var mı 
Bebek Ayı 50 günlük
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
Annesinin kokusu onu sakinleştiriyordur. Bir de garibim bunların tek zevki emmek emmek emmek... cup cup emmekten başka seçenekleri yok ki. Bir de anne kokusu üstüne ohhhh misss :) ondan rahatı yok.
-Reklam-
0 oy
(2,638 puan) tarafından
memeyi sadece doymak için emmezler. korkar emer, sevinir emer, seni koklamak ister emer. yapabildiği tek şey emmek çünkü bu yüzden emer. 
0 oy
(2,316 puan) tarafından
Doyuyodur. Ilk 3 ay 4. Trimester donem diye gecer. Yani hala anne karninda gibu hissettigi icin kucak ve bol meme ister. Kilo alimi iyiyse normal.
0 oy
(52 puan) tarafından
Sürekli emzir doyuyodur o bebekler hep emmek ister benim oğlumda ilk 3 ay sürekli emmek istiyodu enerjim bile kalmiyodu şimdi 6 buçuk aylık ama öyle değil 3 saatte bir falan emiyor bu günler geçici tadını çıkarın :) 

İlgili bir soru bulunamadı

...