0 oy
248 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (200 puan) tarafından
Kızlar merhaba . Ben dün doğum yaptım. Sütüm geldi ama meme ucum büyük olduğundan bebeğim tutamıyor. Bazen tutuyor ama ememiyor. Çok canım acıyor ne yapa bilirim?

3 Cevaplar

+2 oy
(2,205 puan) tarafından
eğe buke sokucan agzina aliscak bebegin 1aya yakin bu sorun yasaniyo bol bol nemlendir her emzirme sonrasinda lansinoh sur yada sutunden sur 
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Ben de 2 hafta önce doğum yaptım memenin birini tutamiyordu sinirleniyordu. Şimdi galiba çene kaslarım güçlendi kendi tutuyor. Yani biraz da bebeğine bağlı bu mesele.

Ama ilk zamanlar normalmiş bu sorunlar zamanla o da sen de alışırsın.

Ben yara olmasın diye lansinoh Krem ve gümüş kapak kullaniyorm sukurler olsun ağrı olmadı kesinlikle tavsiye ederim.

Memeni tutturmaya uğraş tutma tekniklerini youtubedan öğren. Ebe bana o tutmadığı memede yarım saat kalsın alışsın demişti biraz uğraşmak gerekiyor 
0 oy
(8 puan) tarafından
Benimde bebeğim ilk zamanlar tutamıyordu mememi ama sonra alıştı tutuyor şimdi şükürler olsun . Başlarda hep yara oldu göğsüm hangi kremi kullansam fayda etmedi doktara danıştım tekrar her emzirmeden sonra karbonatlı su ile temizle göğsünü hep temizlenir hem yaran pişer dedi gerçekten çok işe yaradi kremleri falan bıraktım hep şimdi yara falan kalmadı . Emzirirken bazen ağrı yapıyor ama bir süre sonra uyuşuyor göğsün zaten .

İlgili bir soru bulunamadı

...