0 oy
228 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından
15 gün sonra tam 6. Ay dolacak. Doğum kilosu 2.860 boyu 48 cm di. Şimdi ise 8 kilo 68 cm. Her ay bir kilo aldı. Ama sürekli memede. Sadece anne sütü ile besleniyor. Sütüm yetmiyor diyeceğim yetmese nasıl her ay 1 kilo alsın. Yetiyorsa niye bu çocuk her saat başı emiyor. Doğduğundan beri her gece saat başı uyanıyorum. Sizin de böyle oluyor mu ? 

11 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından
Kizim 7 aylik, geceleri yarim saatte bir bile beni kaldirdigi oluyor.bu aralar daha cok oluyor.ben disleri patladigi icin ilgi istiyor onu da memeyle karsiliyor diye dusunuyorum.

Sadece ilgi istedigi icin bile emmek istiyor olabilir minnosunuz
(76 puan) tarafından
Çok nazlı bir minnoş desenize. Allah yardımcımjz olsun.
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
6 ay 20 günlük kızım da öyle saat başı istiyor
0 oy
(5 puan) tarafından
Benim de seninle aynı canım saate bir emiyor ve geceleri 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor
0 oy
(452 puan) tarafından
Emdiği sürece böyle olacak
0 oy
(967 puan) tarafından
Yaşını geçti hala saat başı gece gündüz 
0 oy
(24 puan) tarafından
Benimde oğlum 5 ay 15 günlük gece uyumuyor oda aynı saat başı kalkıyor 
(76 puan) tarafından
Oğlanlar daha mı memeye düşkün oluyor acaba :D
0 oy
(199 puan) tarafından
Biz 4 aylikken falan özellikle gece emmeyi azalttik suan 8 aylık gece 2 kere falan emiyo emzik kullanmıyorsanız ondan olabilir biz emzik kullanıyoruz öyle çözüm bulduk sürekli emmeye emzik kullanmiyosa emzik deneye bilirsiniz 
(76 puan) tarafından
Emzik 1. Ayında tuttu. Doktora götürdüğü de ağzındaydi çıkar dedi ağlasın bişe olmaz. Anne ile olan bağı bozar dedi. Bende korktum daha vermedim. 4. Ayında tekrar denedim bu sefer de öğürdü. Bende daha da vermedim. Yakın arkadaşım doğum yapmıştı ona verdim. Neticede 2 kez kullanılmıştı. Steril de edip öyle verdim. Sonra dan da ben emzige alıştırmak istemedim. Alıştırması bir dert biraktirmasi bir dert.
0 oy
(158 puan) tarafından
Bizde 5 aylık olacağız inşaallah ve gece azıcık azıcık sık sık emiyor saat başı 
0 oy
(130 puan) tarafından
Üzgünüm ama memeden kesene kadar öyle devam edecek emzik görüyor sizi (: ya şimdiden gece emzirmesini kesin yada iki yaşına kadar böyle devam eder.
(76 puan) tarafından
Kız nasıl kesim :D 2 gündur ayaklarımda uyuyor. Güvende olmak istiyor beni istiyor. Yerine koyar koymaz uyanıp ağlıyor. Ayaklarimdayken meme için kalktığında sallıyorum o bile susturmuyor. İlla meme olacak. Yani gece emmesini kesmem için çocuğu ağlatmak gerekiyor ona da ana yüreği dayanmıyor.
(130 puan) tarafından
Yani evet biraz ağlayacak meme isteyince sallayarak uyutursan bir hafta falan kalkmaz ay benim büyük kızımda öyleydi sabaha kadar beni memerdi emzik gibi 3n sonunda goguslerimin ucu uyusurdu valla iki yaşına kadar çektim öyle memeden kesince rahatladim (:
0 oy
(70 puan) tarafından
19 aylık doğduğundan beri bu şekildeyiz kolik bir bebekti benimki gaz sancısından sürekli memede durmak istiyordu alışkanlık yaptı hala devam ediyoruz. Hatta o aylarda yarım saatte bir isterdi ama hemen vermemek için oyalardım geçen  gün deliksiz 2 saat uyumustum ay ne kadar güzel duyguymuş dedim ya :) Yani alışkanlık gece özellikle uyandığında uykuya dönmek içinde kullanıyorlar memeyi çok ağlamıyorsa saat aralığını açmaya çalış derim ben kıyamadım dirayetli olamadım hala devam ediyoruz o yüzden 
(76 puan) tarafından
Bu 2 gündür sabah akşam ayaklarimda uyuyor. Yerine koyduğum an 2 dakka sonra ağlıyor. Beni istiyor güvende olmak istiyor onu biliyorum. Gece de ayaklarımda beraber uyuyoruz. Tabi dikkatli uyumaya gayret ediyorum zaten beyefendi her saat başı uyandığı için benim uykular hep tilki uykusu. Meme için uayndiginda ayaklarımda olduğu için salliyorum hemen ama o bile uykuya geri dondurmyyor. İlla meme olacak. İnşallah gecer. Ek gıdaya başlayacağım. Tadim ayı bitene kadar böyle devam eder ama sonradan normal yemek yemeğe başlayınca inşallah böyle olmaz.
0 oy
(18 puan) tarafından
Herkes benim bebeğim boyle demiş ama bebeğin dikkani başka yone ver oyun oyna başka şeyler yap 2 aylık bebeğim 4 saat kesintisiz uyuyor uyutmadan emziriyorum uyandı zamn oyun oynuyoruz boyle zamn geciyor 3. Bebeğim diğerleri boyleydi. YouTube intgram da Osman gönülal var takip edin isterseniz cok iyi bilgiler veriyor
(76 puan) tarafından
Kız neler neler yapıyorum. Amuda bile kalkiyorum oyun için ama yok yok. Meme de meme. Gündüzleri zaten oyalayabildigim kadar oyaliyorum çok çabuk uykusu geliyor. Yine en az 2 saat bekletiyorum.

İlgili sorular

...