0 oy
303 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (4 puan) tarafından
Bebeğim 37 günlük uykuya çok zor geçiyor bazen emzirdiğimde hızlı hızlı emiyor sonradan kendini sıkıp bırakıyor ve ağlamaya başlıyor

6 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Gaz canım gazını çıkar alt üst ondan yapıyordur 
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Gazi var canım, doktora danışın probiyotik başlatabilir belki,sen de gun içinde kimyon ve rezene çayı iç mutlaka,senin sütünden alır bebiş rahatlar.
0 oy
(685 puan) tarafından

Gazdan oluyor canım. İlk bebegimde fazla olmamıştı ama ikinci bebegimde baya çektik gazdan. Biz probiyotik (biogaia) ve gaz damlası ( sam simplex) kullandık. Fayda gördük. Tamamen gecirmedi ama elhamdülillah rahatlattı en azından gece uyur olmuştu. 

Probiyotik kullanırsan buzdolabında muhafaza et çünkü o bir ilaç değil yaralı bakteri. 
Bebeğine gaz masajı yap ara ara. Youtube de var bilemezsen oradan bakarak yapabilirsin. Karnına ılık bir bez yada minik bir havluyu ısıtıp koyabilirsin. Rahatlatır. 
Kendin kimyon tohumu, rezene ve anason gibi bitki çayları içebilirsin sütünden geçer. Gaz yapacak besinlere biraz dikkat et. Kendini sıcak tut soğuk alma sütünden etkilenebilir. 
Yine de tamamen bitmez ama baya bir rahatlatır. Benim bebeğim huzursuz ve fazla gazlı bir bebekti. Gelen misafirler Allah sabır versin derdi :( Ama elhamdülillah başka rahatsızlığı yok Rabbım sağlık versin gaz gecer. 2 buçuk ayliga doğru biraz hafifledi 3. Ay azaldı iyice. Şimdi 3 buçuk aylık arada gazdan dolayı zorlansa da kendi yapıyor artık. 
Geçecek sadece zamana bırak ve stres olma. Sağlıkla büyüt.
0 oy
(8 puan) tarafından
Gazdan yapıyolar aynı sorun var bende de daha 11 günlüğüz hemde kendini sıkıp kıpkırmızı yapıyo alttan yada üstten gazı çıkınca rahat ediyo
0 oy
(55 puan) tarafından
Benim kızım 6 ay gaz sancısı cekti kolik bi bebekti hiç bitmicek sanıyodum m biti suan 3 yasında ve kardeşi oldu 2. Kızım suan 50 günlük ondada gaz sancıları var ama ilk kızım gibi değil sizinde dediğiniz gibi uyumuyo emmiyo kıpkırmızı oluyo kalcası tam oturmamış masaj yapamıyorum sıcak havlu koyuyorum karnınA ve biogai probiyotik bir ilaç bu bide metsil kulanıyoruz cok şükür faydasını görüyorum sizde ilaç ve sıcak tutun ayaklarını ve karnını tabi bide yemeklerinize dikat etmelisiniz gazlı yicekler yememeniz gerekiyo
0 oy
(177 puan) tarafından
Gece gündüz masaj yap karnına her emzirmeden önce ve sonra gazını çıkar hergün masaj yap gündüz yüz üstü.yatıe senin gözetiminde. Sıcak tut. Olmadı kiraz çekirdeği.kemwri var kullan. Sütün tazyikli ise önden sağ yediğine içtiğine dikkat et d vitamini gece verme. 

İlgili bir soru bulunamadı

...