0 oy
136 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlarr iki aylık bebeğim var uyku sorunu çok fazla gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse uyusa bile 10 15 dk ya geri kalkıyor sizce normal mii yaşayan, var mı aynı durumu? 
Bebek Ayı 2 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Bebeklerin gunu gununu tutmuyor. Bazen cok guzel uyuyorlar bazen de uyumak istemiyorlar. Sikmayin caninizi daha sonra duzelecektir. Bol bol oyun oynayin, sohbet edin bebisinizle yorulunca uykusu gelir belki.
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Hıc sormaa bende muzdarıbım o konuda benım de bebegm 2 bucuk aylık ve gunduz uyumıyor hep.kucagmda veya memede uyuyor yatagna bıraktgm an uyanıuor butun gun dongu halındeyız.ama gece kesıntısız uyuyor .saat aksam 23:30 dan sonra uyır kac saat .gunduz uyumuyolarsa gece acısını cıkaryolaf merak etmeyın
0 oy
(87 puan) tarafından
2 aylık bebekte uyku düzeni tam oturmaz geceyle gündüzü bilmezler

Zamanla oturuyo ama bu seferde gece terörü başlıyo atak dönemleri diş dönemleri derken kurulan düzende bozuluyo kendi haline bırakın bolca konuşun hareket ettirin sağa sola doğru masajlar yapın duş aldırın uyku için dualar var onu dinlete bilrsiniz , yada 432 hz frekansı var bebekler anne karnında hissedermiş dinlendirici müzik Instagramda bi yoğun bakım ebesi söylemişti cocuklara onları dinletyolrmış
0 oy
(1,089 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaşayan olmaz mı ? :) Bir çoğumuz yaşamışızdır eminim. Kızım 6. Aya kadar tam da anlattiğın şekilde devam etti :) Yarım saate çıkarmak için uğraşıyordum resmen uykusunu. Şuan 11 aylık. Ayına göre gündüz yine daha az uyuyor :) Ama gece uyur. Şu diyim son zamanda bir şey var uyanıp duruyor onu çözemedim. Normalde gece uyur . 

İlgili bir soru bulunamadı

...