0 oy
198 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (108 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sorum yukarıda 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(101 puan) tarafından
Eğer yapacakgücü kendinde bulabilirsen kesinlikle yap ben hamilelik sürecinde 24 kilo aldım 3.ayda geriye sadece 3 kilo fazlam kalmıştı. Şu an doğum yapalı 10 ay oldu hamilelik öncesi kiloma döndüm. Yediklerine çok dikkat et. Emziriyorum bebeğe faydası olur diye Herşeyi yeme. Süt olsun dersen 3 litre su iç günlük hem ödem atarsın hem sütün artar. Kefir iç emzirme döneminde çok iyi oluyor sindirim sistemini çalıştırıyor. Geç saatlerde yemek yeme ya da herhangi birşey yeme kusa zamanda eski haline dönersin. 
(108 puan) tarafından
Siz de leslie yaptınız anladığım kadarıyla. Ne kadar zaman yaptınız peki
(9,157 puan) tarafından
Ben yaptım ama diyetisyene de gittim. Kaslarınız çalışır ama doğru diyet olmadığı sürece tek başına faydası yok.. Birde elime 2 kiloluk dambil alarak yaptım. 2 hafta sonunda kas oranım artıp yağ oranım düştü.. Spor tek başına zayıflatmıyor malesef. Daha önce diyet siz spor salonlarında çok zaman geçirdim. Haftada 2 gün fitnes 1 gün aerobik 1 gün yüzme kilo verme 0 dı. Sadece kas oranım iyi olduğu için diyet yaparken hızlı kilo verdim
(108 puan) tarafından
Anladım. Diyetisyen ne gibi bir diyet uyguladı acaba. Ben küçük bir ilçede oturuyorum ve diyetisyen yok. Aşağı yukarı nasıl bir dııyet yaptığınızı paylaşır mısınız
(9,157 puan) tarafından
Yani kiloya göre değişiyor diyet listesi sadece kilo da değil yağ kas sıvı oranına göre yani 70 kilo olan herkesin diyet listesi de aynı olmuyor ki benim de her 2 haftada bir değişiyor.

Ama işin özü yağdan uzak durmak yemekleri sadece 1 kaşık yağla yapmak. Zeytinyağı dışında kullanmamak. Ekmek sadece 1 dilim tam buğday. Protein e ağırlık vermek gerekiyor. Yumurta, et, balık, tavuk, mantar gibi.

Yani sıra salata yemek. Akşam 6 dan sonra yemek yememek. Spordan sonra yemek yememek. Tuzlu tatlı uzak durmak. Sabah aç kalmamak ki akşam yeme atağı olmasın. Mesela ben günde 6 öğün yiyemem dediğim için bana 2 ana 1 ara öğün olarak uygulandı.

Aslında aç kalarak kilo değil kas ve su kaybı oluyor.

En azından bir tartı alın beslenmeye başlayın ve spora. Vücut ölçülerini yazın. Haftada 1 sabah aç karnına tartilin.  Ve ölçüleri tekrar alın. Regl dönemi öncesi ve sonrası şaşmamalar olabilir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 475 göst.
18 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ahlas04 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
1 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde sevalpaky46 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 245 göst.
25 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Papatyam.. (95 puan) tarafından soruldu
...