0 oy
303 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (52 puan) tarafından
İçeriği faydalı olan mama veren anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz ?

8 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Sma optipro kullanıyorum çok memnunum 
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben de SMA kullanıyorum ama mamaların hepsi temiz devlet onaylı bebeklere zaten farklı bir şey veremezler ben Cıvıl de çalıştım aslında en çok sattığımız mama Hipp di oğlumda gaz yaptı her bebekte aynı olmuyor deneyebilirsinjz
0 oy
(222 puan) tarafından
EVOLVİA kullanıyorum memnunum hiç gaz yapmadi 
0 oy
(139 puan) tarafından
Bebelac kullanıyorum büyük oğlum 22 ay içti 3 aylıkken sütün kesindi 3 aydan sonra verdim 22 ay kendi bırakana kadar devam ettim kendi bir Zaman sonra içmedi bnde bıraktım şimdi 12 aylık bir oğlum daha oldu sütüm çok yetersiz kalıyordu Yok denecek kadar ama emzirdim 11 ay ve takviye olarak ta yine Bebelac veriyorum çok iyi çok memnunum oğullarım severek içiyor tavsiye ederim sağlıklı günler dilerim:)
0 oy
(186 puan) tarafından
Zararlı olan şey mamaların içinde fruktoz olması. Ve hepsinde var ama en az olan babygoath ve golden goath. Sma içinde temiz içerikli demişti araştıranlar. Ben Goldengoath ve Sma alıyorum. Sırayla veriyorum. Bir kutu o. Bitince diğeri. Sonra yine diğeri şeklinde. İkiside gaz yapmıyor bebeğim seviyor, memnunum. Bebelac da güzel kilo aldırıyor fakat ondan dolayı sindirimi bir tık daha zor. 
0 oy
(2,214 puan) tarafından
Ben ogluma tatilde kullanmak icin(emziriyodum sahilde verebilmek icin) hipp organic combiotic almistim eczaci anne sutune en yakin sut diye vermisti. Hic sorun yasamadim.
0 oy
(292 puan) tarafından
Bizde evolvia kullanıyoruz, icerisinde anne sütü proteini ve yağı var diye doktorumuz önermişti, ondan önce Bebelac kullanıyordum bebeğim onu daa güzel iciyorrdu ama besin değeri çok düşük diye sağlık ocağı ebemiz bilgi verdi tercih etmeyin o düz ama dedi. Aynı doğum yaptığımda hastanede hipp vermişlerdi hemşireler,  bebeğimde sevmişti çok 
0 oy
(61 puan) tarafından
Kesinlikle golden goat içeriği çok temiz ve gaz kabızlık yapmiyor güzelde boy uzatıyor kolik kızıma en iyi o geldi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
7 cevap 407 göst.
31 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pınar G. (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
26 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aykızım10 (132 puan) tarafından soruldu
...