0 oy
230 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (39 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık . Kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Bebeğimi bir hafta önce doktora götürdüm kulağında sıvı birikmesi var dedi damla verdi beş gün boyunca kullandım . Sonra damla bitince üç gün önce doktora götürdüm kontrol amaçlı kulagna aleti soktu ve bebeğim ağladı sonra baktım gözlerini kapattı zor açıp durdu doktora gösterdim normal o dedi. Sonra iki gündür çocuk kafasını yana eğmeye başladı durmada yan yatırıyor. Boynu birden düşüyor norolojye gidecegz ama öncesinde asla böyle bişey yoktu kulağını mi zedeledi bilmiyorum o kadar endiseliym ki boynunu tutamiyor nöroloji nasıl bakacak ne olacak . Başına boyun tutamama olayı gelen oldu mu sürekli başını yana egiyor . Nöroloji de direkt mr mi istiyrar yoksa önce takip mi istiyorlar 

3 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından
Bi bilgim yok geçmiş olsun canım. Post yukarıda kalsın 
-Reklam-
0 oy
(509 puan) tarafından
inşallah kötü birşeyi yoktur canım 
0 oy
(2,338 puan) tarafından
bundan olacağını zannetmem. kulaktaki denge organı salyangoz o da baya iç kulakta, oraya öyle hemen ulaşamaz maksimum kulak zarına değer o da denge sorunu yapmaz. kulak zarına zarar verseydi eğer çocuk duramazdı ağrıdan. 

nöroloji muayenesine gelirsek önce normal muayene ediyor. bebeğim 2 aylıkken gittik bıngıldak daha açık diye ultrasondan baktılar. 

ama senin durumun farklı önce muayene eder, reflekslerine falan bakar ona göre belki mr ister. 

bebeklerde mr narkozlu oluyormuş. 1 yaşında isteriz mr dedi doktor ondan biliyorum. 15 dakika uyuyacak kadar narkoz veriliyormuş, günübirlik hastanede yatış, o şekilde oluyormuş canım. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 480 göst.
26 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kubbbbb06 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
10 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde İlk göz ağrım myf (419 puan) tarafından soruldu
...