0 oy
225 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler

Bebelerinize ne zamana kadar d vitamini ve ve demir ilacı vermeye devam ettiniz acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler 

1 cevap

0 oy
(72 puan) tarafından
2. Ayda diye hatırlıyorum D3 vitamini kullanmaya başladık. Sağlık ocağı pedia D diye bir ilaç verdi ve çok gaz yaptı birde içeriği temiz değildi. Ocean dan devam ediyoruz 6 aylık memnunum. 

4. Ayında ise demir (kan ) takviyesine başladık. D3 vitamini ocean kullandığım için bunu da o marka tercih ettim ama sağlık ocağındaki doktorla çocuk doktoru kafamı çok karıştırıyor.  Sağlık ocağı illa vegaferon kullanmamı istiyor ama içinde paraben var çocuk doktoru ise ocean kullanmamı istiyor. Sağlık ocağındaki doktora ocean kullanmak istiyorum dediğim de kilosunu hesapladi 35 damla vermeniz lazım dedi. Halbuki çocuk doktoru o zamn 6 kiloydu 10 damla yeterli olur demişti 6. Ayında 7 kilo ona hemen nasıl 35 damla vermem lazım anlamadim yani. Bende kilo hesabı yapıp 2 kere 0.5ml veriyorum. 9. Ayda bakacaz eğer kan değerleri yüksek ya da normal değilse sidefer ya da bestirol kullanırım. 
(126 puan) tarafından
Çocuk doktorunun dediğini yapın uzmanlık alanı sonuçta sağlık ocagindakiler o kadar anlamaz.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 675 göst.
0 oy
6 cevap 255 göst.
...