0 oy
510 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (0 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hayırlı akşamlar hanımlar size bir şey sormak istiyorum benim 22 aylık bır oğlum var son 4 aydır oğlum çok değişti durmadan yüzüne vuruyor sürekli ağliyor istediğini yapmayınca kafasını burnunu pat dıye yere vuruyor burnu ağzı kan içinde kalıyor kimseyle oynamıyor kimsenin yanıma yaklaşmasını istemiyor neden olabilir acaba aynî durumu yaşayan var mı
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Merhaba bı kaç defa sormusunuz heralde zor bı dönem benim 3bucuk yaşında bı oğlum vardı o da 2 li yaşlarda çok deyişmişti cocuklar bazı dönemler yapa biliyo böyle şeyler bizimkide kapılara fallan kafa atıyodu yerlerde tepiniyodu şuan sadece vurma ve inatlaşma kaldı onun dışında düzeldi çok şükür 10aylık bı erkek kardeşi var onunla oynuyo oyuncaklarını fallan paylasıyo kendine kücük gelenleri ayırıp kardeşim giyer diyo normalde eşyalarını yediği yemeğini ve ya oyuncaklarını bile paylaşmıyordu bı dönem belki inşallah sizinde çocuğunuz böylebir sürecten geciyodur ve zamanla düzelir siz sabırlı olun kendine zarar vermesinin yanlış olduğunu sakin bir tonla ona anlatın o da sakinken Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
2 yaş sendromu gibi gözüküyor.. O dönemde öfkelenmesi, inatlaşma çok normal.. Sakin ve sabırlı olun, en güzeli aslında bir uzmana danışıp bu dönemi en sağlıklı şekilde yönetmeye çalışmak. 
0 oy
(232 puan) tarafından
Merhaba öncelikle cok gecmis olsun umarım en kisa zamanda düzelir ama suan bir soru kac kere paylasmissiniz sizin  gibile yüzünüzden postlar da bizim. Sorularımız kayboluyor. Burda herkes bi care cozum arayışında  bir kere paylaşınca da görülüyor yorumunuz başkalarının hakkına girmenize gerek yok.
0 oy
(641 puan) tarafından
8 9 kere ayni şeyi başlıkta bilgi vermeden sormuşsunuz. Muhtemelen uyarı alırsınız veya sorularıniz kapatılır. Bir kerede de bilgisi olanlar dönüş yapar zaten. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 415 göst.
24 Mayıs 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Onur'un annesi57 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
5 Temmuz 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kadriyetayçur (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 638 göst.
21 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde hilal01 (292 puan) tarafından soruldu
...