0 oy
184 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (118 puan) tarafından
17 Mart'ta iki yaşına girdik  normalde de hareketli bı çocuktu kızım ama son zamanlarda tuhaf şekilde agrasiflesiyo bı anda bişe istiyo hayır desek kusmeler falan onları da geçtim artık onlara bı nebze katlaniyorum asıl zorlayan evde kuyruk gibi dolastigimiz çocuk dışarı çıktık mı ne beni ne eşimi tinlamiyo koşup gidiyo kaciyo bizden anlık arabasına koyuyom atılmaya calisiyo düştü bu yüzden geçen günü AVM de kaybettik anlık aklım çıktı dünde evin onundeydik bı anda parka koştu gitti uzaktı park komsularda bekle sen gitmeyince korkar gelir dediler ne gelmesi doğru kaydiraga gitti en üste çıkacak diye aklım çıktı yetismem imkansızdı çünkü napcam ben bu durumla ya lütfen akıl verin kafayı yicem dışarı çıkmaya korkar oldum özellikle bı AVM gibi yerlere anlık oluyo herşey herkes kötü bu durumla nasıl başa çıkarım dışarda yanımızdan ayrılmaması gerektiğini nasıl öğretim 

1 cevap

0 oy
(9,107 puan) tarafından
Vallahi bol bol koşturmak gerek. İlk çocuğum yüzden tatilde oturup ağlamıştım sahil kenarında bu yüzden. İkinci de aşağı değil. 

Dün mesela kapı sesi geldi abisinin yanına gitti sanıyorum. Bir bakayım dedim evde yok. Çıktım apartmanda bağırıyorum. Komşu açtı kapıyı. Yan komşunun zilini çalıp gitmiş içeri. Yani gidip gelmiyoruz da öyle bir alışkanlığı olsun.. Almış eline bir yiyecek gelmiş. Artık kapıyı kilitliyoruz.

Dışarıda zaten hiç tutulmuyor. 2 yaşına biraz uzaklaşır sonra yabancı biri sevmeye kalkar yada bakar uzaklaştı geri yanımıza gelirdi. 3 yaşına girecek artık hiç umurunda değil. Tabana kuvvet koşuyoruz. 

Geçen gün koca çocuk koydum bebek arabasına. O sayede dolaştık. Yani dışarıda gezip dolaşması gerek kasları için ama korkuyorum. Geçen onunla uğraşırken baktım meydanda bir kadın çocuğunu kaybetti. Ekrana resim koydular 1 saat kadın feryat figan bağırdı bulmaya çalıştı herkes. Çok zor gerçekten. Allah yardım etsin. Hepimize. Ben anlamıyorum milletin çocuğu elini bırakmadan geziyor ailelerin ben daha o tadı yaşamadım iki çocukta da. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 184 göst.
19 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Marisssa (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 426 göst.
2 Mayıs 2021 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Tavus kuşu (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 262 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
...