0 oy
88 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (55 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar lütfen bir fikir verin bana gerçekten artık yıldım! Ne yaparsam yapayım yemiyor. Yapıp yapıp döküyorum, her şeyi denedim. Acıkmasını bekle dediler acıkınca da yemiyor. Önerebileceğiniz birşey var mı?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(299 puan) tarafından
Eger yemiyorsa yemez canım oğlum 4 yaşında ek gıda döneminden bu yana yemiyor ısrar etme daha da tiksiniyorlar. 
(55 puan) tarafından
Aslında bir lokma bile yemesi benim için yeterli ama çevre baskısı yüzünden strese giriyorum sürekli bu çocuk zayıf aç diyip duruyorlar. Zaten ısrar etmeye başladığımdan bu yana o birkaç lokmayı da yemeyi bıraktı
(299 puan) tarafından
Milletin lafını boşver canım sen sevdiği veya seveceği şeyşeri dene yemiyorsa ısrar etme hep diyorlar eleştiriyorlar.
(100 puan) tarafından
Bu milletin yüzünden az kaldı evimi taşıyordum sonra baktım düzenimiz bozulacak bende herkese ağızlarının payını vererek ve mesafe koyarak çözdüm olayı ne misafir alıyorum ne gidiyorum kimseyi aramıyor görmüyorum birisi birşey diyecek olursa bu zamana kadar ben bildiğim gibi baktım bundan sonra da aynısı olacak diyip kestiriyorum ne bitmez tükenmez bir örgüt bu millet denilen gına getirdiler yeminle yemiyorsa yemiyordur benimde bebeğim beş aylık bazen memede mama da red ediyor napayım yani zorla verincede kusuyor neresinden yedireyim başka insanlar sanki yüz kiloluk dana doğuruyorlar hepsininn gelişimi farklı doktor iyi diyorsa takma kardeşim hepsini payla çok biliyor onlar aynı avlunun içinde kaynanama bile göstermiyorum herkes yerini bilecek valla çok biliyorlarsa yapsınlar bir tane daha ona baksınlar bizimkilere biz bakariz ay çok sinirlendim kusura bakma yazdım uzun uzun :))))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 609 göst.
29 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Atlas_ (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
16 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ceyda000 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
7 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Türk kızı (378 puan) tarafından soruldu
...