0 oy
191 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar Trenyolda karşıma çıktı. Hem çocuklar hemde yetişkinler kullanabiliyormuş. Alıp kullanan da çok kişi varmış. İhtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim  sizde bi araştırın isterseniz ☺️


image


2 Cevaplar

0 oy
(3,793 puan) tarafından
Doktorlar onermiyo canim. Beyine zararlari var.
(13 puan) tarafından
Yorumlarda biri doktora sordum zararı yok yazmış ama bende ilk defa gördüm yani
(3,793 puan) tarafından
O yorumlarim buyuk cogunlugu dogru degil, firma kendisi yazdirmis olmaz mi ? Boyle seyler kullanmayin bebeklerinize,cocuklariniza. 2 yasindan sonra yavas yavas duzeliyo uyku sorunu.
(13 puan) tarafından
Ay öyle şeyler de oluyo mu? Gerçek kullanıcı yorumları sandım ben. Ya bazen uykusuzluk insanı perişan ediyo. 1 gece olsun rahat uyumak isteyebiliyoruz. Ondan dolayı. Ama özellikle aramadım karşıma çıktı öyle.
(3,793 puan) tarafından
Olmaz mi canim , bosver evet uykusuzluk cok zor. Ama en az 2 sene suruyo. Psikolojik olarak kendini buna hazirla kabullen. Bak 30 aylik oldu hala 1 kez kalkar. Dun gece de surekli oksurdu ne kendi ne de biz uyuyabildik.
(13 puan) tarafından
Aman Allah sağlık versin de uyansinlar önemli değil
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Ha uyku ilacı ha bu hiç fark yok bırakın uyanık kalsınlar beş aylık oğlum var tek başıma sadece eşimin desteği ile büyütüyorum böyle şeylere hiç ihtiyaç duymadım
(13 puan) tarafından
Ya bazen uykusuzluk insanı perişan ediyo. 1 gece olsun rahat uyumak isteyebiliyoruz. Ondan dolayı. Ama özellikle aramadım karşıma çıktı öyle.
Bide benim kız kolik bebek yani bu 5 ay nasıl geçti bir ben bir Allah bilir. Psikolojim bozulmuştu. Hergün ağlıyodum. Benim de alt katımda kayonvalidemler var ama kızımla baş edemiyolardi bende ilk günden beri nerdeyse tek baktım diyebilirim. Bide alt katın sorumluluğu da benim üstüme olunca kafayı yiyecektim az kalmıştı.
(103 puan) tarafından
Ben eşim sayesinde atlattım atlatiyorum ne kayınvalide ne gorumceler hepsini kovdum evden görüşmuyorum kafam rahat evet tek başına çok zor ama alışıyor insan benimde beş aylık erkek
(13 puan) tarafından
Öyle bir eşe sahip oldugunuz için çok şanslısınız ☺️
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim eşin de akrabaninnda hayırlısını versin herkese insallah
önce (13 puan) tarafından
Amin insaAllah ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

...