0 oy
272 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (67 puan) tarafından
Kızlar şuan bebeğim 2 aylık olacak sezeryanla doğum yaptım 40 ım çıktıktan sonra yeşil sarı gibi bir akıntı başladı bol miktarda oluyor çok rahatsız ediyor doktora gittim fitil ve krem verdi kullandım ama geçmedi tam olarak bildiğiniz yöntem var mı evde uygulayıp kurtulduğunuz ?

2 Cevaplar

+1 oy
(3,549 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Tekrardan doktora gitmenizde fayda var. Ama mesela benim doktorum mikrop kapmasin diye sezeryan dogumdan sonra 1.5 litrelik suya 1 kapak baticon döküp onunla yika demisti. Size böyle bir öneride bulunmamış galiba?
(67 puan) tarafından
Yok bana demedi 40 ım çıkınca gittim ultrasonla karnıma dikişime baktı sıkıntı yoktu .Zaten dikişlerim çok güzel hemen iyileşti hiç akıntı vs olmadı iplerde kalmadı eridi.ama bu vajinal akıntı canımı sıktı sürekli iç çamaşırı değişiyorum kokusu yok akıntının ama adet olur gibi geliyorgünde 3 4 litrede su içiyorum onunda faydası yok sanırım:(
(3,549 puan) tarafından
Anladim canim baska bir doktora gidin olmadi...yaban mersini yiyebilirsiniz. Birde nioli yagi var. Çamaşıriniza damlatiyorsunuz. Ama ilerlerse daha kotu olur. O yuzden yagi deneyin, eğer geçmezse yine gidin.
(67 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
(3,549 puan) tarafından
Rica ederim canım sagol senden de
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Sana kesin çözüm söyleyeceğim hiçbir şekilde yan etkisi yok ve bana dua et lütfen borik asit ...

Eczacına soyle tablet şeklinde borik asit yaptır 3 gün üst üste at 1 gün ara ver tekrar 3 gün yap 15 günü tamamla 15 gün ara ver geçmezse tekrarla ama 3 günde bile geçer inşallah daha ilerlememiş tamamen zararsızdır asla korkma yanma sızı falan da yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 295 göst.
0 oy
12 cevap 637 göst.
0 oy
5 cevap 743 göst.
0 oy
5 cevap 497 göst.
...