0 oy
255 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az önce oğlumun gözündeki o beyaz kısmında kıpkırmızı, biraz büyük bir nokta fark ettim. Doktora gidicem şimdi ama biraz fazla endişelendim. Dün de gözlerinden sebepsiz yaş akıyordu. Grip olduğu için öyle oluyordur diye düşünmüştüm. Ama şimdi böyle bi şey olunca korktum. Dediğim gibi doktora gidicem ama öncesinde bunu tecrübe eden annelerden bilgi almak istiyorum. İlk çocuğum bu yüzden biraz fazla endişeliyim. 
Bebek Ayı 23

4 Cevaplar

+1 oy
(47 puan) tarafından
Damar çatlamış çanim kendi kendine geciyor o
(46 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim. Ohh içim rahatladı valla. :D
(47 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
+1 oy
(51 puan) tarafından
Kızım kabız olmuştu o kadar çok ikiniyordu ki ertesi gün gözünde bende aynısını gördüm kendiliğinden geçti zorlamaktan olmuş 
(46 puan) tarafından
Yorumlar içimi rahatlattı. :) Çok teşekkür ederim. Son günlerde biraz ishaldi aslında. Acaba gözüne bi cisim batmış olabilir mi? Bazen parmaklarını çok gözüne sokuyor. Görünce yavaşça çekiyorum elini ama görmediğim bi anda yapmış da olabilir. Ondan olabilir mi bu durum?
+1 oy
(115 puan) tarafından
Oğlumdada oldu damar çatlaması kendiliğinden gecti gözlerini çok ovuşturuyordu ondan kaynaklı oldu korkma geciyor
(46 puan) tarafından
Benim oğlan da bazen parmaklarını çok gözüne sokuyor. Görünce yavaşça çekiyorum elini ama görmediğim bi anda da yapmış olabilir. Geçicek olması içimi çok rahatlattı. :) Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
0 oy
(135 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Daha önce varmiydi .ben olabilirmi
0 oy
(538 puan) tarafından
göz doktoruna götür canım 
(46 puan) tarafından
Göz doktoruna randevu almak çok zor ama acilden giriş yaparsam göz doktoruna yönlendirirler belki. Bi şansımı deneyeyim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 150 göst.
0 oy
8 cevap 582 göst.
...