0 oy
201 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (685 puan) tarafından
Sorum yukarıda güzel anneler cevaplarsanız sevinirim 
Bebek Ayı 5 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından

Kimimizin olmadı ki o tuvaletin dili olsa gene de susmayı tercih eder :D

Şaka bir yana oldu gaz sancısı bir kabızlık bir öyle bir böyle kapatırken normal olarak içer de hava kalıyor :(

Senin ne gibi bir bağırsak sorunun var?

Kabız isen hoşaf posalı meyveler felan ye

Diğer türlüyse patates gibi muz gibi şeyler ye


(685 puan) tarafından
Doğum yapalı 5 ay oluyor ama karın ağrım var bağırsak kaynaklı olduğunu düşünüyorum.  Sezeryan sonrasi ilk gun oyle bir gaz doldum ki anlatamam gobegim dogum yapmamisim gibi gerildi doktor bile çok gaz dolmus agri yapmasin diyip agri kesici igne yaptirdi hastaneden vikmadan once. Iki gun kuvrandim da ondam sonra gazı atanildim. Elhamdülillah ilk bir iki ay ishal gibiydim kabız olmadım. Ama sonrasında afedersiniz büyük tuvaletim yokken yani gelmemişken bir gün boyunca yapana kadar karnım ağrıyor. Arada kabız gibi okuyorum. Ama olmasam da agrı yapıyor tuvalete çıkana kadar ve açıkçası çok tuhafıma gidiyor. İlk dogumumda böyle bir sıkıntım olmamıştı ama bu dogumumda nedense garip bir sıkıntı çekiyorum sezeryan ile ilgili olduğu düşündüm çünkü doğumdan sonra oldu.
(116 puan) tarafından
Sezeryan ile ilgili malesef benim de 6 ay oldu sezeryan karnıma bir ağrı giriyor ki anlatamam diyorum ben bu ağrıyı çekemiyorum bebem nasıl gaz ağrısı yaşıyordu Allah(C.c) bilir evin de soda bulundur rahatlatacak şeyler bulundur üstten gaz çıkması bile insanı rahatlatıyor sanırım bir süre böyle
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Hareket bereket :D ya ben ne zaman egzersiz yapsam gaz guz kalmıyor tuvalete de rahatça çıkabiliyorum. Bikaç gün spora ara verdim o zaman anladım beni rahat ettiren bol hareket etmekmiş yani benim çözümüm şimdilik bu oldu. Tabi bol sıvı tüketmek de önemli lifli gıdalarla beslenmek vs. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 488 göst.
0 oy
7 cevap 414 göst.
22 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Siracefeninannesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
...