0 oy
312 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (131 puan) tarafından
Tecrübesi olan anneler bilgilerinize talibim korkuyorum diyo biraz anlatıyorum oyun haline ceviriyorum ama yapmak istemiyo rahstsiz oluyo gibi neler yapabilirim bugün 
Bebek Ayı 25

3 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
Dışkısını görünce korkuyor çocuklar " bu benden mi çıktı, böcekmi acaba bu, bunu görmek zorunda mıyım?, şimdiye kadar bu yoktu nerden çıktı bu tuvalet" düşünüyolar çok haklılar. Bezine yaptığı zaman açıp göster bak sen bunları bezinede yapıyorsun etrafınızdaki çocukları örnek ver onlarda senin gibi bezliydi bıraktılar deyin birde en önemlisi çocuğunuza şunu inandırın büyüdüğü için başka bir oyuncak istediğinde bunu bez kullananan çocuklara vermiyorlar deyin bezi bırakırsan alabiliriz ancak deyin, oyuma çevirin  işi mesala kalan bezlerini babasına verip göndermesi halinde babası " çocuğum bezi bıraktı istediği oyuncağı artık alabilirim" deyip o çok istediği oyuncağı alıp gelsin. 
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından
Benim kızım 20 aylık bende dünden başladım ama daha hiç tuvalete yapmadı her götürdüğümde suyla oynar. Hadi otur çişini yap sana şunu verecem bunu verecem diyorm da boş yapmıyor. Nasıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum.
(177 puan) tarafından
Ben de başladım ama soğuk üşüdü.yeşil kaka yaptı üşüdüğünde bağladım.ertesi gün memeden başka bişey almadı uyku uyuyasım vardı hep ve  1 gün de  16 tayt değiştirdim ful kaçırdı,bugün ara verdim iştahsız üst köpek dişi 1 tam çıkmadı o uzuyor galiba ondan yarın ya da öbürgün  balayacam.
0 oy
(177 puan) tarafından
1 gün önce bende yaptım hiç tuvalete yapmadı. Dişi çıkıyor ve üşüdü hava da soğuk dün 2  3 kere götürdüm  1 kere azıcık çiş yaptı sonra bağladım bugünn hiç götürmdçedim  dişi çıkıyor iştahsız ve sürekli uyuma isteği var ve hava serin. Napsam havalar böyle geçecek ama bekletmek istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
27 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Aslıhan25 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 845 göst.
0 oy
0 cevap 122 göst.
...