0 oy
216 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (30 puan) tarafından
tarafından kapalı
3 yasında oğlum. Konuşamadıgı için kendını ıfade edemıyor. Aşırı sinirli ve takıntılı sabırsız mızmız bir çocuk. Neye sinirlense ya bize vuracak ya bir eşyaya vuracak yada eşyayı yere atacak. Parkta illa kendıne salıncak seçiyo parktan gıdene kadar o salıncağa başkasi binerse kıyamet kopuyor küsüyor koşarak yola çıkıyor bağırıyor çocuklarda halimize acıyıp salıncaktan iniyorlar. Mesela ekmek yemek yiyor birazcık yere dökülse yemeği fırlatıyor tabağı atıyor. Dişarda sinirlense kendını yere atıyor. Rezil ediyor bizi. Herşeye sinirleniyor bağırıyor kızıyor normal mi bu durum ne yapmalıyım tv kırdo yeni aldık ona da vuruyor herşeye zarar veriyor sinirlenince
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(3,585 puan) tarafından
Bence artık krese gitmenin vakti gelmiş canim ya kres ya da dil terapisti olabilir. Tv içinde koruyucular var. Onlardan alabilirsiniz.
(30 puan) tarafından
Tv de koruyucu var. Kreşte de arkadaslarına vuruyordu aldım yani sürekli gezdiriyorum hala mutsuz
(3,585 puan) tarafından
Dil terapistini denediniz mi peki? Cocuk psikologuna da gidin bence nasil yaklasmaniz ve ne yapılmasını gerektiğini bir uzman daha iyi yön verecektir. Burada pek bir çözüm bulamazsiniz gibi geliyor. Kreste bile böyleyse bence doktora gidin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 384 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
2 gün önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Raife nur (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 150 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
4 Mayıs 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kullanıcı06 (137 puan) tarafından soruldu
...