0 oy
154 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Oğlum 3.5 aylık doğduğu günden beri emmek ile arası çok yok zaten hep gaz sancısından emmek istemiyor sanırdım ama kilo alışı durdu 3 haftadır emzirme sonrası mama takviyesi yaptım doktor tavsiyesi ile, yaklaşık 2 haftadır asla emmek istemiyor herşeyi denedim ayakta sallanarak yürüyerek, ten teması yaparak, bu süreçte biberona da alıştı (chicconun anne göğsünü taklit eden biberonu) bugün son deneme olarak silikon göğüs ucuyla  ben biberonu taklit etmeye çalıştım biraz emdi ama sonra bıraktı ayrıca süt gelmiyor diye ayrılmaması için eds düzeneği kurdum pes etmek istemiyorum ama mental olarak çok yoruldum sağma yapıyorum fırsat buldukça ama emmediği için sütüm azalıyor. Uykuda bile uyanıp ağlayarak bırakıyor gerçekten akıl sağlığım çöktü daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Uykuda emmiyor mu
(2 puan) tarafından
Hayır maalesef ilk dakikada uyanıyor fark edince ağlayarak kendini arkaya atıyor.
(141 puan) tarafından
Elektrikli sağım pompası edinseniz ve göğsünüze uygun uç kullanırsanız sütünüz azalmaz hatta artar. Çok zor bir süreç bende yaşadım Allah yardımcınız olsun.
-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
Maalesef benimde bebeğim öyle. 2 aylık oğlum beni doğduğu günden redd ediyor. 1 ay çok zor emzirdim. Ama 2 ci ay mamaya başlamalı oldum maalesef. Mamaya başladıktan sonra beni hiç emmiyor ve sütün azalmış durumda oysaki akıp gidiyordu. Şimdi sadece tadımlık kaldı onu da mecbur emzirmeye çalışıyorum belki yeniden geldi süt
(2 puan) tarafından
Bende zar zor emmesi için çabalıyorum sütüm azalıyor ne kadar sağsamda bebeğin emmesi ile bir değil. Ne yapacağımı şaşırdım.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
2 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Huriye35 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
29 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Summyye (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 238 göst.
0 oy
3 cevap 254 göst.
...