0 oy
247 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (4 puan) tarafından

image

17 gün önce Sezeryan oldum dikişlerimden akıntı geliyor birazda şiş doktorum yok evde nasıl Bir tedavi uygulasam geçer??

5 Cevaplar

0 oy
(483 puan) tarafından
Geçmez ona müdahale lazım acile gidin bence hemen 
-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından
Batikonla silin enfeksiyon olmus dikislerinize bi baktirin normal degil bana doktor fis fis vermisti cabuk gecmesi icin ondan sıkyodm kurutmustu gecmisti bi doktora gidin 
0 oy
(201 puan) tarafından
Canım çok acil doktora git hemen. Arkadaşımın da öyle oldu sonra evde bekledi bekledi iyice iltihap akmaya basladi. Enfeksiyonu ilerledi. Dikişini açmak zorunda kaldılar. İltihabi temizlediler ve canlı canlı tekrar diktiler. O kadar acı çekti ki mahvoldu kız. Sakın evde bekleme ilerlemeden git ki belki antibiyotik ve antibiyotikli kremle geçer. Yoksa dediklerimi sende yaşarsın.
(4 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum bebeğimi bırakıp gidemiyorum:(
(201 puan) tarafından
Bebeğini de al git canım. Sonra çok çekersin bebeğine bakamicak duruma gelsen kimse ilgilenmez onla. İlerliyor dışarıdan içeri doğru enfeksiyonun. Kanına da geçse gözün kararır yere düşersin
0 oy
(44 puan) tarafından
Bendede aynisi olmustu..doktora gittim.. iltihap kapmis dedi..banyoa esnasinda su degmis veya kurulanmamistir..terlediginde nemleniyor hemen iltihap kapiyor.. özellikle ilk zamanlar terleme cok oluyor..o yüzden duzenli kurulmak gerek..nemden islakliktan uzak tutun..birde doktor bana baticon sür gunde bir kez pansuman yani..temizde ustunude bezle kapat karnini sarma dedi..ama doktora ciktigimda doktor o iltihabı kendi akitti aletleri ile o yüzden sizinde bi doktora cikmaniz gerek.. şuan tek skntim karnimi saramadigim icin sarkik..o yüzden siz gec kalmayin bi an önce doktoa cikin.. ilaveten size uygun antibiyotik te yazmasi gerek..
0 oy
(16 puan) tarafından
Antibiyotik kullanmadinizmi mikrop kapmış Dr gidin biran önce siz birşey yapamazsiniz
(4 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim pansuman yaptilar antibiyotik yazdılar yavaş yavaş akıntı azaldı ama şişi duruyor

İlgili sorular

...