0 oy
505 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (141 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba.

Bir apartmanda yaşıyoruz ve yatak odalarımız dip dibe. Komşumuzun 3 yaş civarı bir oğlu var. Benim oğlum da 10 aylık ve yatagı bizim odamızda. Komşumuzun oğlu anna babasının odasına gelip çok ses yapıyor, duvarlara vurup çığlık atıyor ve bunu ağlayarak değil oyun için yapıyor. Duvarlar ince ve sesi olduğu gibi bizim odaya geliyor. Normalde kendisinin odası ayrı zannediyorum çünkü gece hiç sesi gelmiyor, sadece gündüz böyle. Ve oğlumu gündüz uykusuna yatırdığımda çoğu zaman komşunun oğlunun sesine uyanıyor. Sırf bugün 2 kez zor uyuttuğum uykusundan uyandı ve zaten diş sancısı çektiği için çok huzursuz.

Buraya ilk taşındığımızda çocuk daha doğmamıştı ama anne babası odalarında gece geç saatlere kadar tv izliyor ve çok yüksek sesle konuşuyordu. Uyumamıza engel olacak kadar yüksek sesler... Apartman yöneticisi aracılığıyla 1 kez uyardık artık kendi seslerine dikkat ediyorlar ama çocuk için de uyarmak uygun olur mu sizce? Bir yandan evet o da çocuk ve annesi de daha sessiz bir evde yaşamak ister zaten ben uyarmadan ama en azından yatak odasında oynatmasa daha uygun olur diye düşünüyorum. 3 buçuk yıldır daha tanışmıyoruz bu arada kendileriyle. Komşuluğun pek olmadığı bir apartmanda yaşıyoruz, kapıda karşılaşınca selamı bile zor alan insanlar. Sizce ne yapmalıyım?
Bebek Ayı 10
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..
...