0 oy
125 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar 4 yaşında kızım var ve ufak öksürük soğuk algınlığı bile kızımı tikiyo hemen hırıltısi atak yapıyo ve alerki testi yaptircz besin alerjisi olmaz diye düşünüyorum zaten kızım makarna patates tavuk çorbası mercimek çorbası bunları tuketiyo yemiyo ondan dolayı besin alerjisi olmaz diye düşünüyorum kan verdik sonuçlar 10 gün sonra goturucz doktora var mı başına gelen ben astım  diye düşünüyorum ama  çok tedirginim gercekten

1 cevap

0 oy
(9,230 puan) tarafından
Astım soğuk algınlığı ile çıkmaz. Astım olan kişi kolay nefes alır zor nefes verir ve krize girer. Atak için gribe gerek yoktur. Herşey rutin olduğu zaman bile tutar. 

Alerji olabilir çünkü tam polen mevsimi.. Benim oğlum da 12 yaşında hiç alerji testi yapmadım  deneme yanılma ile buldum. 

Mesela kedi tüyü, kuş tüyü, ve polen. Birde şu meşhur ülkemize gelen toz bulutun dönemi.. Nasıl buldum. Artık 12 yaş olduğu için alerji hapı kullanabiliyor. Hapşırma burun tıkanıklığı başladığı zaman ilacı verdim ve küt diye kesildi. 

Evde kedi bakarken sürekli burun akıntısı grip halleri vardı kediyi evden uzaklaştırınca düzeldi sahiplendirmek zorunda kaldım. 
(93 puan) tarafından
Sasirdim bende artık ama kışın bile hasta oluyo herşeyden kuş gibu pamuklara sarmak zorunda kalıyoruz bişey olmasın diye daha çok oluyo teşekkürler yorumunuz için
(9,230 puan) tarafından
Yani grip dönemini ilaçlar ile atlatıyorsanız. Her seferinde ateş düşürüp, antibiyotik kullanıyorsanız bu yüzden de hastalık artar.
(93 puan) tarafından
Evet zaten ilaç almasam Allah korusun benim kızım çoktan ölürdü ilk gün mudahele edip doktora goturmedik mi ertesi gün hemen uyku hali ve nefeste zorluk hırıltı bazen oksuruyo götürüyoruz hemen çünkü korkuyorum yoğun bakımda yattık daha önce 5 gün
(9,230 puan) tarafından
Anladım Allah şifasını versin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Eylül 2022 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Zynpyvz (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
21 Aralık 2021 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Smeyll (204 puan) tarafından soruldu
...