0 oy
700 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (36 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaslar bebegim 54 gunluk ve 8.hafta atagi dedikleri seyi yasiyoruz sanirim. Benden ayrilmak istemiyor memede uyuya kaliyor kaldirip yatagina birakinca uyaniyor. Mizirdaniyor ve asla ayri kalmak istemiyor surekli kucakta. ( sanirim ben kucaga alismasina sebeb oldum.ki bundan pisman degilim ) tommy time yapalim derken bu pozisyonda uyuya kaldi. Bir yeri agrir mi yoksa rahat etti de o yuzden mi simdi uyuya kaldi. Bi kac gundur az uyuyordu belkide canina yetti sizdi kaldi bilemiyorum. Sorum uyanma pahasina da olsa sekli degistireyim mi??

(Resim)

Not: burnu asla tikali degil basindanda ayrilmam gerekirse yeter ki uyku alsin 
Bebek Ayı 54 gunluk

5 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Ay çok tatlı maşallah..

Evet benim oğlum da bazen böyle yüz üstüyken uyuya kalıyor karnı üstüne rahat ediyorlar demekki ben de başında bekledim uyanmasını  nefes alıyorsa bence bir sorun yok anne karnında ne şekile gidiyorlardı rahat ki uyuyabilmek.

Bende hu mesajı göğsümde uyuyan ı

Oğlumla yazıyorum ne yapacağız bu koalalarla bilmiyorum ne beşik ne yatak benden ayrı uyumuyor 
(36 puan) tarafından
Al benden de o kadar. Ya gogus ustunde uyuyor yuz ustu ya da sling de bagli halde. Resmen kanguru gb yiz kesemizde bebitolarimiz )) boyle uyumasinda sorun yoksa varsin uyusun ayrilmam basindan nolacak. Tesekkur ederim cevap icin ,)
(18 puan) tarafından
Güzel günlerde büyütünüz tatlı uykular bebişlere :))
(36 puan) tarafından
Tesekkur ederiz. Sizde insallah ;) o zaman tum uyuyan bebitolara selam olsun )))
-Reklam-
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Yok canım bişey olmaz. Gece olsa sen de uyusan falan neyse düzelt öyle yatsın ama gündüz gözüyle yatsın bence nolcak :)) maşallah bu arada. 
(36 puan) tarafından
Ne bileyim iste yetiskin insanlarla kiyasliyorum sanirim. Ben oyle yatsam heryerim tutulur zaten ))) hani bide amerikan pediatri derneginin soyledikleri var malum.. korkuttu iste ama rahat ki uyuyor sanirim ayni kucagimda uyudugu gb.
(1,666 puan) tarafından
Bi hesap takip ediyorum. Kadının bebeğinin uykuları çok sıkıntılı. Kolay dalamıyor çabuk uyanıyor falan.
Bebeği resmen ayakta karga tulumba tutuşta uyurken uzun uyuyor:D Yani bebeğin öyle rahat edemese uyumazdı bence.
(36 puan) tarafından
Bazen en rahat pozisyon en deli pozisyonumuzdur ;)
0 oy
(8 puan) tarafından
Benim bebeğim de sizin gibi, meme dışında her yolu denedim uyutmak için asla memesiz uyumuyor, bende bıraktım öyle uyutuyorum zaten minikler, benim de bebeğim bu şekilde uyuyor 45 günlük nezle oldu, bu şekilde rahat ediyor ama kollarına dikkat edin yanına alın kollarının pozisyonunu kendisi belirlesin, şuan yanımda benimde böyle uyuyor ama kollarını kendisi ayarladı.
(36 puan) tarafından
Aslinda kollarini o sekilde koyma sebebim tommy time yapmaya niyetli olmamizdi ama neye niyet neye kismet artik.. bu sekilde 1 saat 45 dk ya yakin uyudu kuzumcum. Ama sonrasinda kontrol ettim kollari bir uyusukluk bir agrisi yok gibiydi sanirim yastik sayesinde oldu ;)
(36 puan) tarafından
Ayrica cok cok gecmis olsun. Tez vakitte sifalanin insallah ;)
0 oy
(54 puan) tarafından
Yani bence henüz kucağa alıştı demek için erken. Bana da kucağa alistirdin diyorlardı ama üç aydan sonra ancak ne yaptığını anlamaya başladı. Sonra ben yavaş yavaş yerde daha uzun süre bırakmaya başladım. Hiç ağlamadi diyemem, tabii siz onu da tercih etmeyebilirsiniz. Her anne evladı için doğrusunu bilir inşallah. Gazi varsa karın üstü uyumayı daha çok seviyorlar sanıyorum. Ben uyutamayinca bı yerden sonra öyle uyutmaya başladım.
(36 puan) tarafından
Alismadiysa da bence alismasinda hic sakinca yok )) mevlamin emaneti bize bebitom. Bir de herkesin bebegi kiymetli herkese mevlam bagislasin ama bizim sipa 10.yilda onca tedavi sonrasinda butun umudumuzu yitirip aman beaaa napalim olmuyorsa olmuyordur dedigimiz noktada cika geldi ya ondan bi baska ;) ( mevlam dileyen isteyen herkese aratmadan umudunu yitirtmeden nasip etsin insallah )
(54 puan) tarafından
Ne güzel sevindim sizin adınıza. Nice güzel günleriniz olsun birlikte. :)
(36 puan) tarafından
Aminnn. Cok tesekkur ederiz <3 herkes bebekleriyle birlikte uzun, saglikli, mutlu gunleri olsun insallah
0 oy
(9,343 puan) tarafından
Benim çocuklar doğumdan ittibaren böyle uyudu gece gündüz. Önemli olan yattığı yer yumuşak içe gömülü yatak yastık olmayacak . Çarşaf, yorgan, yastık oyuncak gibi boğulma tehlikesi olan şeyler olmayacak. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
7 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayşezümranınannesi (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
1 Ocak 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde KübraŞen (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 598 göst.
...