0 oy
699 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar 2,5yasınd aoğlum masturbasyon ynaı surtunme hareketı edıyor 6aylıkken basladı koltuga yere fılan surtunerek masturbasyon hareketı yapıyor erkek cocugu dok cıkardım bırakır dedı hala yapıyor basına gelen ve hala yapan varmı ya bu neyın nesı 1saatı buluyo hareketı

2 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
çocuk bunun cinsel bir davranış olduğunu bilmiyor ki. kendini keşfediyor şuan. erkeklerde 6 yaşına kadar sürüyor bu durum. kızmayın daha da tetikliyor. gördüğünüz anda başka birşeye yönlendirin sürekli. oğlunuzla ne kadar vakit geçirip oyun oynarsanız yada aktiviye yaparsanız o kadar aklına gelmez. 
(426 puan) tarafından
Ya dok goturdum bısey yok gecer dedı ama cocuk cok sık yapmaya basladı ılgısını baska seye cekıyorum oynuyorum sabahtan akşama kadar tek derdım oglum ev iş guc yemek umurumda deıl ama sureklı yapar oldu şaştım gelen mısafır oyle bakıyo soruyo sınır bozuyolar gormedıklerınden karsılaşmadıklarından boyle bıseyle ılgınç grlıyo onlara hastalıklı olarak goruyolar terslıyorum onları bu sefer vıcdanım rahat olmuyo şşatım mıllete anlatamıyorum bunu
(214 puan) tarafından
ben erkek kardeşimden hatırlıyorum bizde doktora götürmüştük 3 yaşındayken. üstüne düşmeuip görmezden gelince geçti. çocuklar birazda ilgi çekmek istedikleri için abartıyorlarmış bu durumu.
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Bu çocuğun doğal Bi süreci canm merak etme. Aslında her çocuk yaşar ama farklı yaşar tabi. Ve 6 yaşa kadar da sürebilir erken de bırakabilir. ama sen kızıp bağırırsan daha çok ona yönelir. Onu yaparken hadi gel boyama yapalım hadi gel top oynayalım filan DİE başka şeye yönlendir çabuk unutur. Bn de oğlumda yaşadım ama erken bıraktı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 934 göst.
29 Mart 2024 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Bobby fischer (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 783 göst.
14 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Dnd (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,248 göst.
26 Aralık 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Hlya (31 puan) tarafından soruldu
...