0 oy
171 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (9 puan) tarafından

Merhabalar kizim 2.5 aylik . Genelde aksamlari memeye dogru yatırmaya başlayınca ağlamaya başlıyor . Memeyi aliyor çekiyor ağlayarak bırakıyor. Gazi vardır diye omzuma alıyorum katiliyor emmek ister gibi ağlıyor,  aranıyor. Tekrar memeyi veriyorum ayni şey oluyor. Diger memeyi veriyorum onu alıyor bazen aynı şeyi diger memedede yaşıyoruz. Bazen sagi alıyor bazen solu alıyor.  Bu meme reddi mi oluyor.  Gecenlerde hastaneye gittiğimde sutumun tazyikli olduğunu söylediler acaba ondan dolayi mi böyle oluyor.  Uyku tutturamadigindan mi oluyor yoksa? Ayni durumu yaşayan var mi ?

Bebek Ayı 2.5

2 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından
Benim sütüm tazyikli geldiğinde bebeğimin genzine kaçıyor,  öksürüyor canım böyle bir durum oluyor mu hiç
(9 puan) tarafından
Çok sert ve sinirli emiyor bazen öksürüyor tabi böyle oluncada hava yutuyor daha da sinirleniyor.
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende de aynı durum oluyor gazı varmış gibi davranıyor çırpınıyor sürekli bana da emzirme danışmanım sütümün tayzikli olduğunu söylemişti bu hareketi yaptığını söylediğimde o hareketi yaparken göğüsünü ucunu sık eğer fışkırır tarzda gelirse tayzikten o hareketi yapıyordur biraz elle sağ sonra emzir demişti 
(9 puan) tarafından
Ben bazen geriye doğru yatıp öyle emziriyorum tazyikli gelmesin diye ama yine ayni şeyi yapıyor.  Elle sağdıktan sonra normale dönüyor mu peki?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 494 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
22 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayse_Nur (10 puan) tarafından soruldu
...