0 oy
325 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
Hanımlar 4. Gün bugün ek gıdaya başladık. Çatalla ezdim havuç verdim 3 gün şimdi patates verdim. Sorum şu ki minnak minnak veriyorum bunları tam bi çay kaşığı şeklinde değil yanlış mı yapıyorum kaşık dolu mu verilmeli ? 
Bebek Ayı 6

5 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bir çay kaşığını tek seferde mi veriyoruz onu sormak istemişsin sanırım canım? Bir çay kaşığı kadarını minik minik veriyorum, tek seferde değil. Tatlı kaşığı ve yemek kaşığında da aynı şekilde.
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Yok canm ilk gun toplam bir cay kasigi sadece... ikinci gun bir tatli kasigi kadar ucuncu gun corba kasigini dolduracak kadar miktarda 
0 oy
(10 puan) tarafından
Valla ben direk verdim  tatlı kaşığı felan vermedim  yani ama genellikle önce dadak verdim sonra yemek suları verdim  zaten öyle öyle alıştı hem miğdesi de büyüdü 7,8 aylıkta verdim herşey.

Şuan çok şükür çok güzel kilosu var.

 

Şuan 10 aylık 
0 oy
(263 puan) tarafından
Canım bebeğinin hevesine göre sen karar ver buna. Benimki çok aşırı hevesli ve istiyor, çok belli ediyor. O yüzden biraz daha fazlasını verdim. Sen onun hevesine göre takip et. Her besine aynı ilgiyi göstermez zaten. 
0 oy
(322 puan) tarafından
Evet doğrusu 1 çay kaşıgı ilk gün için  ama bn hiç böyle başlayamadım çünkü oglum vermeyince aglıyodu eger bebeginşzde istiyorsa abartmadan verebilirsiniz  
...