0 oy
252 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğim 85 günlük oldu . Bir aydır aşırı tükürük akıtıyordu iki gündür de ateşi var ve ishal oldu elleri hep ağzında emzikde emmek istemiyor calpol veriyorum 6 saatte bir , çok huzursuz diş mi çıkaracak acaba diyorum ama çok erken değil mi zamanı ? Üşüttüm mü acaba diyorum ama tam anlayamadım tecrübe sahibi olanlar bilgilendirme yapabilir mi bana ? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Bebeklerin genel olarak hepsinde elini ağzına sokma huyu var benim kızımda küçüklüğünden beri tükürüğü çok akardı üstü hep ıslanırdı ama büyüdükçe azaldı ateş ve ishal durumu üşüttüğünden olabilir annesi çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(467 puan) tarafından
Diş değil, doktora gitmenizde fayda var geçmiş olsun 
0 oy
(44 puan) tarafından
Bebeklerin henuz bizim gb agizlarinda olusan tukrugu yutma durtuleri yokmus 4. 5. Aya kadar da olmazmis. Oyuzden tukururlermis. Bizde 59 gunluguz. Ogluskom resmen tukrugunu yutamamasini gectim yeni kesfetmis gb.. ))) baloncuklar yapiyor kopurtuyor. Gordugum zaman siliyorum ama gormedigim noktada ustu ahim sahim islak aa tukur diyebilecegim bir durum olmuyor demek ki birikiyor birikiyor bi sekilde yutuyor.

Birde birisi kucagina aldiginda omuza akiyor sanki kiyafetlerin omzuna su cilenmis gb bir hL oluyor. Gececekmis ileride insallah ,) ates diyince ne kadarlik bir atesiniz var ki.. ben aklima geldikce olcuyorum hem temassizla hem kulac ic8nden. 36.5 ile 37.3 arasinda gidip geliyor. Demek ki bebitomun normal araligi bu. Ayrica doktorumuzda demisti ki kol alti olcumunde 38.0 kulak ici olcumunde 38.5 atesi var hemen getir. 3 ayin altinda ates durumuna ayrica hastaneye yatirarak mudahale ediliyormus. Eger ciddi bir ates durumunuz varsa hastaneye gitmekte yada hekiminize bildirmenizde fayda var. Saglikla kalin ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
29 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İrem17 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
10 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Akinayse (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 413 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
16 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hulyaaskan (21 puan) tarafından soruldu
...