0 oy
396 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında ve kahverengi akıntısı geldi şok oldum ilk defa yaşadık böyle bi şeyi. Hemen doktora götürdüm kan ıdrar aldı enfeksiyon dedi antibiyotik verdi iltihab ilacı verdi 3 gün antibiyotik kullandım sonra cenazemiz oldu kızımı aksattım ilaçları kullanamadık. O günden beri akıntı gelmemişti geçen hafta oldu bu olay. Bugün tekrar kahverengi çamur gibi akıntı geldi agrısı falan da yok. Çocuk doktoruna randevu aldım yarın gidicem. 

Başına gelen duyan bilen varmı bu nedir kötü bişeydir diye ödüm kopuyo

2 Cevaplar

+1 oy
(2,917 puan) tarafından
ilacını düzgün kullanmadığı için iyileşmeden tekrarlamıştır ama kahverengi olması garip geldi acaba doktora danışsan bir endokrin uzmanına yönlendirse seni bir de ultrasondan bakılsa. enfeksiyonda sarı veya yeşil akıntı tamam ama kahverengi garip geldi içerde bir kanama mı var acaba ya da erken mi gelişecek. yeni nesilde erken ergenlik çok yaygın maalesef ama tabi inşaallah sadece enfeksiyondur sadece
-Reklam-
0 oy
(9,348 puan) tarafından
Antibiyotik kullanımı saati ve düzeni çok önemlidir.. Enfeksiyon olduğu zaman bakteriyel ise her hastalık için geçerli. Kullanım esnasında iyileşir ama söylenen süre tamamlanmazsa bakteriler tekrar çoğalır. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 436 göst.
29 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Damlakaramuk (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 480 göst.
0 oy
2 cevap 183 göst.
27 Şubat 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde sevvalmeryem (84 puan) tarafından soruldu
...