0 oy
396 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 yaşında tek başına asla oyun oynamıyor sürekli benimle oynamak istiyor her şeyden çok çabuk sıkılıyor dikkati dağınık bir oyuncakla 3 dakika oynar sonra başkasına geçer bir etkinliği asla bitirmez hrp benimle oynamak istiyor anne gelsene hadi oynayalım oynuyorum ama sıkılıyorum bir de bir şeyi baaşaramayınca ağlıyor fırlatıyor kreşe versem iyi gelir mi sizce

5 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ay benim ilk oglumu anlattin :D bi ara bizi darim darim darliyodu ama beb yinede vermedim. Sitede bahcede cocuklarla oynaya oynaya asti. Eger boyle bi imkanin yoksa deneyebilirsin kresi.
(253 puan) tarafından
Dikkat dağınıklığı beni çok üzüyor yaa hiçbir şeyle tam oynamıyor her şey yarım yarım yoksa sosyal konuşkan bir çocuk balkondan bile gelene geçene laf atar
(2,481 puan) tarafından
Kresi dene bence belki orda daha degisik davranir
 Simdi neye gore dikkati daginik diyosun bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Canım kreşe gönder, sadece daha çok küçük 3 yaş. Sanada ihtiyacı var. Önce yarım günle başla. Çünkü erkek çocuklar daha çok zorlanıyor uyum sağlamada. İnce motor kasları da daha geç gelişiyor kızlara göre. Yarım gün gitsinki yeme içme filan onları senle yapsın. Oraya sadece etkinlik yapmaya gitsin. Böylece hem çabuk alışır hem eğlenceli gelir ona. Kreşte çok güzel öğreniyorlar herşeyi. Sorumluluk almayı bile erkenden öğreniyorlar. Arkadaş olmak, grup şeklinde oyun oynamak filan. Çok yararlı oluyor. Sadece biri hastaysa hepsi aynı hastalığı, biri bitliyse hepsi aynı biti buluyor mutlaka. Kötü yanı o :)
(253 puan) tarafından
Evet kız çocukları ile kıyaslamak çok yanlış kızlar hep ileride bizim gariban erkekler biraz geriden geliyor her konuda hastalık konusunu duymuştum :)
(266 puan) tarafından
Aynen asla karşılaştırmamak lazım. Çünkü farklı özellikler farklı zamanlarda geliyorlar. Birinci sınıfa bile erkek çocukları erken vermek çok büyük bir hata. Sonra ömür boyu okuldan nefret ediyorlar.
0 oy
(217 puan) tarafından
Çocuk gelişimi mezunuyum, kreşte de çalıştım, tavsiye ederim araştırın iyi bulduğunuz bir yer olursa gönderin ve farkı görün  :)
(47 puan) tarafından
Peki kaç yaş uygun çocuk için kreş yani kaç yaşında göndermek gerekir bende çalışıcam da kreşe vericem ama daha ufak bebek yani.siz çalışmıssınızdır sizce kaç yaş uygun çocuk için kreş
(217 puan) tarafından
3 yaştan önce çok önermem, yarım gün şeklinde oda , çocuğunuz kendini bir günde neler yaşadığını ifade edebilecek düzeyde olması gerek, kaç aylık çocuğunuz ?
(253 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi :)
(217 puan) tarafından
Evet bir deneyin en azından :) arkadaşmn çocuğu 2 buçuk yaşında çok asosyaldi 2 3 ay kreşi gitmesi bile bir çok şeyi değiştirdi en önce artık insanlarla iletişimi artmaya başlamıştı, birçok faydası var ama dediğim gibi iyi bir yer bulun o önemli
(47 puan) tarafından
Bebeğim daha 6 aylık.8 aylık olunca işe başlıcam.kayinvalidem bakıcak bebeğime.ama ben ilerde kreşe yazdırmak istiyorum.hem eğitimi içjn hemde arkadaş edinmesini istiyorum tabiki .ama daha küçük tabiki .yine de sormak istedim
(217 puan) tarafından
Evet şuan çok küçük, ilerde gönderebilirsiniz faydalı olur inşallah,
0 oy
(489 puan) tarafından
Kreştte okul öncesi eğitici etkinlikler çok yapılıyor.. Çok beğeniyorum ben.. Bebeğinin gelişimi için çok iyi.. Tüm gün bebeğinle otursan yine eksik kalırsın.. Herşeyi veremezsin.. Ayrıca belirli bir süre sonra artık arkadaşa ihtiyacı oluyor çocukların.. Sen yetmiyorsun.. O sebeple mutlaka her çocuk gitmeli.. 
(253 puan) tarafından
Kesinlikle illa akran istiyor
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyorum ve kreşe asla gitmek istemiyor. Ben de zorlamadım

Hevesliyse gönderin. 
(253 puan) tarafından
Dikkati dagınık mı sizinkinin de
(2,458 puan) tarafından
İstemediği bişeyle ilgileniyorsa evet hemen sıkılır bırakır.
Benim en büyük sıkıntım tek başına oynamaması. Küçük bir bebeğim var. İster istemez aynı anda ikisiyle ilgilenemiyorum. Çalışıyorum. Çok zorlanıyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
7 Nisan 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Redgf35 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 181 göst.
22 Mayıs 2024 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Esma9875557o (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
23 Mart 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Betl (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
12 Ekim 2022 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Paşanınannesi (106 puan) tarafından soruldu
...