0 oy
109 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (29 puan) tarafından
En büyük belirti düzgün emememesiymis benimkinin emmesi normal geliyor bana ama.. bakınca da var mı yok mu anlamıyorum doktor kontrolüne daha var kendi kendime evham yaptim. 3 buçuk aylık 2 ay iyi kilo aldı bu ay da alt sınırda kilo aldı acaba dil bağı mi var ki. Nasıl anladınız siz doktora göstercem ama olsa söylerdi kendi herhalde?
Bebek Ayı 3 buçuk ay

1 cevap

0 oy
(169 puan) tarafından
Günaydın canım 

Kızımın da dil bağı vardı. Doğunca muayene ediliyorlar ya o zaman doktor söylemişti. Emmesine engel olursa ameliyat yaparız diye. Kızım ememedi tabii 15 günlükken dil bağı ameliyatı oldu. Ameliyat dediysem 5 dakika bile sürmedi yani. Küçük bir operasyon yaptılar sonra hemen emzirebildim.

Olsa doktor fark ederdi diye düşünüyorum. Yani ilk aylarda da kilo alımı iyiyse emebiliyorduk bebek ama sonradan dil bağı var da zorlamaya başladıysa onu da en iyi doktor bilir tabii ki 
(937 puan) tarafından
Benim kızımda 1.5 aylık ama surekli meme agzindan kaçıyor rahat ememiyor siz ememiyor derken nasil ememiyordu yani
(29 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim uzun uzun aciklamissiniz❤️ . Bana yok gibi geliyo kesin evham yapıyorum yine kendi kendime de işte sormak istedim yine:)
(169 puan) tarafından
Memeyi kavrayamiyordu kızım benim dilini oynatamiyordu yani içeride
(169 puan) tarafından
Rica ederim :)
(937 puan) tarafından
Bizimde emiyor cok nadiren cok acikmissa düzgün emiyor ama süt cok tazzikli gelince ve fazla ac degilse cuk cuk diye dilinden kaçıyor meme sizinde oyle miydi pazartesi kontrolumuz var gostercem doktora ama merak ettim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 312 göst.
0 oy
4 cevap 341 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
27 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mevlüde.97 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
23 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde mircey (10 puan) tarafından soruldu
...