0 oy
146 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
İnternetten okuduğum kadarıyla çoğu bebek bu şekildeymiş. Ben size bu durumlarda ne yapıyor olduğunuzu sormak istiyorum.

İlgisiz bir anne değilim, çocuğumla oynuyorum, parka götürüyorum.

Ama bana yemek yaptırmıyor asla, yemek yapmalıyım, yemek yapmazsam ne yiyeceğiz?

İstediği olmayınca yerlere atıyor kendini ve susmuyor. Güzel sözler vs demem umurunda değil, durmadan ağlıyor. Bazen dışarı falan çıkarıyorum hemen susuyor ama tüm gün bunu yapacak kadar enerjim yok. Bırakayım ağlasın mı?

2 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
Vallahi benim bebeğim de 14 aylık bir yaşından beri biz de böyleyiz kendi istediği olmayınca ya da bezini değiştirmeye üstünü değiştirmeye kalktığımda kendini yerlere atmaya çalışıyor yani ben de bu durumda kesin çözüm olarak bir şey yapamıyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum bir şeyler anlatmaya çalışıyorum işte odur budur bak üstümüzü değiştireceğiz gideceğiz bak bak kuş geliyor bak bak işte şarkı çalıyor araba geliyor sizin de atmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum ben seni anlayacak halimize gülüyoruz yani yapacak bir şey yok sanırım hepsi böyle
-Reklam-
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Her agladiginda isini gucunu birakmayacaksin. Seninle oynadim ama suan yemek yapmam lazim diyeceksin. Herseyde net olacaksin. Agladi diye bu veya baska istedigini yaparsan seni aglayarak kullanir.
...