0 oy
172 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (94 puan) tarafından
tarafından kapalı
Burası yeri değil ama...

 kizlar bebeğim 8 aylık. Kaynanam ağır hasta. Guyaaaa kaynatam kaynanama bakmaya bana yardıma geldi...... Herşeyini yine ben yapıyorum. Karısının yanında doğru düzgün oturduğu yok. Bana yarardan çok zararı var..... Tutturmus oğlumu parka goturecem.. markete gittiler ekmek almaya ama market zaten 3-4 dakka duruyor zaten. Park teeeee nerede.... Ben bile zor götürüyorum korkarak. Tutturmus benim oğlum benlen durur etrafı oyleeee izliyor ki bilmem ne. 

İlk bebeğim aslında hemen istedik ve oldu Allah olmayanlara da versin. Bir de niyeyse hiç guvenmiyorum o adama. İçimde sürekli bir uhte gibi bir durum söz konusu. Yapar mı yapmaz mı onu ben bilemem ama neler neler duyuyoruz... Ben mi evhamliyim yoksa götürüp getirse bişe olmaz mı ? Ben anlamadım.... Annem diyor ki öyle dediği zaman ver emzirme çocuk 1-2 saat aç kaldı diye ölecek değil dedi. Hemen ağlar mizlar getirmek zorunda kalır dedi. Ama ben ondan ayrı kalmaya hazır değilim... Markete gittiler camdan gozetledim yani saate bakıyorum sürekli ne zaman gelevek diye... İlla parka goturecem diyor. Yani karısına bakmaya geldim deisn kızım hava guzel sen çık biraz hava al çocukta hava alsın falan .. yok ....
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 565 göst.
0 oy
8 cevap 451 göst.
14 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cantanelerim (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.
14 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aras 'ın annesi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 746 göst.
...