0 oy
110 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Son 3-5 gündür çok az uyuyor 2 saat uyutmaya çalışıyorum 30 dk uyuyor uyanıyor sadece gece 10-3 arası uykuları rahat oluyor emip geri yatıyor. 

1 cevap

0 oy
(69 puan) tarafından
Bebek ihtiyaci kadar uyuyor. Bence hal böyleyken gece uykusunu düzene koy derim. Gündüz sekerlemelerini yapsın. Uykusunu geceye saklasın. Akşamları ılık bir banyo yaptırırsan gece uykusunu daha kaliteli uyur. Birde gece 2-3 saatte bir uyandır emme bakımlarını yaparken ışık açma. Ben önce odada alt değiştirirken koridor ışığını kullanıyorum. Önce alt değiştiriyorum ki emzirmede uykuya geçtigi için uykuyu bolmuyoruz Emzirme gaz çıkarırken yine koridordaki gece lambası yeterli oluyor. Uykusu açılmıyor emiyor uyuyor. Gece 23:00 - sabah 9.00 arası 3 parçalık uykumuz oluyor. Gündüz öğle vakitlerinde 3 saatlik uzun uyku uyuyor. Geri kalan zamanlarda oyaliyorum ya da 15,-20dklik şekerlemeler yapıyor maks ,yarım saat. 
(69 puan) tarafından
Bu arada benimde bebeğim küçük 49 günlük. Doğduğu ilk 1 hafta çok uyku sorunu çektim. Ailem sallamaya alistirdi o alışkanliktan kurtardım. Şimdi koyduğum yerde ve saati gelince uyuyor. Huy değiştirmezse inşallah düzenimizden çok memnunum
-Reklam-
...