0 oy
192 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından

Dün sabah ateşlendi hastaneye gittikten sonra evde bu şekilde kaka yaptı fazlaca gaz attı. Karnı çok şişmişti. Eşim de rahatsız bebeğimde.Sizce normal mi kizlar bu sulu gibi kaka??

imagelütfen cevap verin.

Bebek Ayı 5aylık

4 Cevaplar

0 oy
(104 puan) tarafından
Mama mı alıyor 
(5 puan) tarafından
Yok sadece anne sütü ile besleniyor
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından
Gaz damlası ya da zeytinyağı gibi bir şey verdınız mı
(5 puan) tarafından
Yok vermedim birsey
0 oy
(6 puan) tarafından
Suan benim kızımın da öyle doktora götürdük test yaptı temiz çıktı ateşi 38 i geçiyorsa doktora götürün ishalse bu sıcaklarda dahada kötü oluyor dikkat edin bu kaka hemen pişik yapiyor.
(5 puan) tarafından
Ne testi yaptı acaba bize test yapılmadı ishali acilden çıktıktan sonra oldu çocuk doktoruna yönlendirdiler dün bugünde hafta sonu doktor yoktur tekrar gitsem acile test yapılır mi
(37 puan) tarafından
Cumartesi gunleri yarim gun filan calisiyor bazi hastanelerde doktorlar arayip ogren tatlim ,) bebis bu beklemeye gelmez ,)
(5 puan) tarafından
Size ne testi yapmışlardı acaba bize test yapılmadı
0 oy
(37 puan) tarafından
Rengi yesil gb mi sanki.. mama kullaniyor musunuz.
(5 puan) tarafından
Evet koyu yeşil sadece anne sütü aliyo
(37 puan) tarafından
Sadece anne sutu ile besleniyorsa senin tukettigin birseye alerjik reaksiyon da gosteriyor olabilir. Atesini buyuk olasilikla komtrol altina almislardir hastanede. Belki kullandiklari birsryde sebeb olmus olabilir. Surekli ayni seyleri yiyorsan alerjiden suphe etmemelisin. Ama diyetin farklilastiysa ve hastanede bir mudahalede bulunmadilarsa alerji ihtimali yuksek. Ayrica sulu demissin atesini ishal olarak da atiyor olabilir. Ama sen yine de bir doktoruna danis. Kendinde ki farkliliklari gozden gecir once doktorunuz sorunca cevaplaman kolay olsun. Ahh birde derler ki bebek onden sutu icip arkadan gelen besleyici kismi cok alamadan uyuya kalirsa surekli sadece sulu kisimla beslenmeye calistigi icin o da yaparmis yesil kaka. Hepsini bi dusun gozden gecir tatlim ;) cok gecmis olsun ailecek size ;)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 274 göst.
0 oy
2 cevap 548 göst.
0 oy
1 cevap 527 göst.
26 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sinem mmm (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
31 Mayıs 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayşe Ecrin (125 puan) tarafından soruldu
...