0 oy
131 göst.
önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (52 puan) tarafından
Oğlum 19 aylık anne baba mama gel ne oldu ve köpek ne dedi deyince hav hav kediye pisi pisi diyor, soyledigimizi anlıyor çorabını giy dediğimde çoraplarını giymeye çalışıyor falan.. Fakat sürekli konuşmama kitap okumama ve oyun oynamamiza rağmen konusmamakta ısrarcı ‍♀️ Büyük oğlum 15 aylıkken derdini çok rahat anlatıyordu, her çocuğun gelişimi farklı diye bekliyorum fakat geç kalırsam korkusu da var içimde destek almak için.. Ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum..
Bebek Ayı 19

2 Cevaplar

0 oy
önce (278 puan) tarafından
Benim yeğenim de çok geç konuştu. Yengem endiselendigi için birçok yere gitti , otizm esintisi diyen bile olmuştu. Ama çok şükür en sonunda hiçbir problemi olmadığı ortaya çıktı.  3 yaşında konuştu, hem de yavaş yavaş değil birden herseyi konuşmaya başladı:)
önce (52 puan) tarafından
Maşallah.. inşallah benim oğlum da konuşur.. otizm şüphem yok çünkü abisiyle oynuyor duygularını belli edebiliyor söylenilen şeyleri yapıyor ama konuşmaya gelince yok ‍♀️
önce (278 puan) tarafından
Bir problem yoktur bence de , dediğim gibi bazı çocuk erken bazı çocuk geç konuşuyor. Ama siz kitap okumaya , konuşmaya devam edin faydası mutlaka olacaktır. Sağlıkla büyüsün inşallah:)
önce (52 puan) tarafından
Teşekkürler canım Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün
-Reklam-
0 oy
önce (2,286 puan) tarafından
2yasinda 10kelimesi olmasi gerekiyomus.dogurmak doyurmak yetmiyo ya gelisimini tam ayarinda goturmekte zor..allah hepimizin yardimcisi olsun.cocuklarla biraraya gelince falan heveslenmiyo mu.bnmki 1yasinda babasi gelince hayhuy anlatiyo biseyler ama yalnizken sesini duymadigim saat oluyo.tamamen keyfi.konusamiycak veya anlamiyo olsa o kadarinida yapamazdi demekki suan zamani degil uzme kendini acilir bir anda insallah
önce (52 puan) tarafından
İnşallah öyle olur, gerçekten annelik iç güdüsü işte üzülüyor insan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 367 göst.
0 oy
7 cevap 392 göst.
26 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Haticeasmin (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 584 göst.
0 oy
2 cevap 336 göst.
28 Kasım 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde babynative (287 puan) tarafından soruldu
...