0 oy
536 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (521 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Rengi normal ama feci kokuyor ve aşırı mukus var. Tahmin edersiniz ki asla doktora götürmek istemiyorum ve götürmeyeceğim. Bence doktora götür dicek olanların yorum yazmasına hiç gerke yok. Sadece sorum şu, daha önce illaki bu durumu yaşayanlar ve doktora gidenler olmuştur. Yani ne olabilir? Götürmezsem daha kötü ne olabilir? İlerisi için vücuduna vereceği zarar ne olabilir? Bu tarz beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim kızım da aynen dediğiniz gibi hatta bazen kan bile oluyordu. Doktora çok gittik hiçbir şey olmadı açıkçası kan tahlili yapıldı alerjisi yo k denildi ama var bariz ben kendim diyet yaptım asla süt ürünü yemedim yine oldu yumurta geldi aklıma onu yemedim ama bitmedi. Bunu siz evde kendiniz alerjik olan besinlere göre diyet yaparak deneme yanılma ile bulabilirsiniz. Yani insallah bulursun. Hatta aklıma en son acaba bağırsaklarında mi sorun var dedim randevu aldım ankarada ama uçak hastane havaalanı korkusu gidemiyorum.

Mesela benim kızımda fındık fıstık ananas çok etki gösterdi özellikle ananas yüzü kızardı kakada kan huysuzluk gibi bunu gözlemleyin bir süre doktors gitsen de bunu diyor. 
(521 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim yorumun için
-Reklam-
+1 oy
(64 puan) tarafından
Kakada mukusu ben sordum dr a. Önemsemedi. Bişiy olmaz ağzındaki o salyaları balgamı fikan dedi. Kan olursa götürmek lazımmış. Mukus önemsizmiş. 
(521 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Aşırı feci salyası var onunla bağlantılı mı acaba?
(64 puan) tarafından
Sanırım onu atıyor kakayla. Benmkindede oluyor. Bazen kusmuğuylada geliyor mukus
(521 puan) tarafından
İçim rahatladı teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 2,990 göst.
0 oy
8 cevap 810 göst.
1 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ömerasafım (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
5 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sena55 (142 puan) tarafından soruldu
...