0 oy
125 göst.
önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar 1 ay önce normal doğum yaptım fakat hala dikişlerimin birkaçı düşmedi . Afedersiniz vajina girişi de bı tuhaf et parçası felan geliyor elime çok tuhaf dikilmiş . Doktorum muayeneye gel felan da demedi ne zaman gitmem gerek dikişler tamamen ne zaman düşer bilgisi olan varmı aranızda . Birde doktora giderken tüylerinizi nasıl aldınız ? İlk agdanizi doğumdan ne kadar sonra yaptınız ? 
Bebek Ayı 1

2 Cevaplar

0 oy
önce (274 puan) tarafından
Merhabalar kırkı çıkardıktan sonra doktora gitmeniz gerekiyordu benim de doktorum gel falan bir şey dememişti ama buradan okuduğum kadarıyla öğrendim Bir de komşum var kadın doğum doktoru ona sordum kırgın çıktıktan sonra gel demiştim ona gittim vajinadan bir sinir oluyorlar herhangi bir anormallik var mı ona bakıyorlar benim küçük bir et parçası bana da geliyor elime sanki böyle oradan aşağı sarkan bir et parçası varmış gibi büyük ihtimalle yanlış dikilmiş o yüzden ama isterseniz doktorunuzla görüşüp onu düzeltebiliyorlar tekrar mı dikiş yapıyorlar bilmiyorum Bir şekilde onu düzeltiyorlar diye biliyorum ama ben gerek görmedim eşim de sıkıntı yaratmadı dikerken ya da gittikten sonra artık dikişli haldeyken büyük ihtimalle tuvalete gidince akınıyoruz ya o ıkınmadan kaynaklı da orası o şekilde olmuş olabilir tam emin değilim artık çünkü biraz ıkınmıştım büyük tuvaletimi yaparken ilk. Ben çok rahatsız olmuyorum çok şükür ağrısı yok bir şey yok yani o böyle eline geldiğinde çok büyükmüş gibi duruyor ama ben eşime sorduğumda herhangi bir sıkıntı yok çok küçük bir et parçası demişti o yüzden rahatsız olmuyorum artık
önce (17 puan) tarafından
Tekrar düzeltilmesi için tekrar mi dikiş atıyorlar peki
önce (274 puan) tarafından
Vallahi onu pek bilmiyorum  onu doktorunla görüşsen daha sana daha iyi bilgi verir
-Reklam-
0 oy
önce (25 puan) tarafından
Ağdayı şuan kesinlikle yapma daha çok erken. Bende de  estetik açıdan bi bozukluk olmuştu doktorum estetik durmaz diye kesip tekrar dikmişti. Şimdi gayet iyi 4 ay oldu hala ağda yapmıyorum çünkü hala çok hassasiyet hissediyorum. 3 aylıkken hala dikiş ipi geliyordu elime normal yani içteki dikişler biraz geç düşüyor. Traş etmeyi deneyebilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 389 göst.
0 oy
2 cevap 418 göst.
0 oy
2 cevap 303 göst.
...